År 2006..

År tjugohundrasex eller år tvåtusensex?

År 2006 närmar sig sitt slut. Året har som d flesta år gör nu förtiden gått väldigt fort. Skönt att det är slut tycker jag nog. Känns som om man kan börja om nu på något sätt. Det som hände år 2006 tillhör från och med tolvslaget imorgon det förflutna. Ja så kan man nog säga.

Man har nog varit med om ganska mycke detta år.. förhoppningsvis blir det mer det kommande året.. år 2007.. shitt! Undrar föresten hur folk uttalar det.. år tjugohundrasju eller år tvåtusensju! hm ganska värdsligt iofs! jaja! Nå vad har jag varit med om.. tänkte dela med mig av mina upplevelser, händelser, ja allt jag kommer på.



Musiken till att börja med år 2006, det slog mig just att den har varit aldeles fantastisk. Mycke ny och insperande musik har jag upptäckt.

Vad vore livet utan musik igentligen. Seriöst alltås.. Vad vore livet utan musik? Finns inget bättre! Är man glad kan musik göra dig ännu gladare. Är man ledsen kan musik antingen trösta en eller oftast kanske göra dig ännu mer nere. Hm ja.

Det jag undrar är varför.. varför vi oftast väljer lugna, sorliga låtar att lyssna till när man redan är ledsen?

Du kan skratta, gråta, sjunga och bara lyssna till musik..
Allt är möjligt med musik..
Njut av den..
Musik är en sak som gör livet värt att leva..


Jag får hoppas på att musikåret 2007 blir minst lika bra som 2006.. om inte bättre förstås.



Jag har gått ut och festat och partat ganska mycke detta år också.. tycker jag själv iaf. På en månad har det väll iaf blivit  fyra fem gånger skulle jag tro! Hm ja..
                   
Det här har nog varit mitt mest hektiska partyår hitills. Har ju iofs inte haft åldern inne så länge men.  Under nästan hela år 2006 har jag varit 19. Blev ju 20 år i november. Va förövrigt på bolaget och handlade för första gången igår. Stort ju, visade stolt fram legget! ;p

Men under år 2006 har jag gjort och upptäckt stockholms party- och nattliv ganska mycke kan man väll säga. Har varit på de flesta klubbar, barer, cafeér etc. som jag kanske länge velat gå till. Så det är väll bara positivt.


Jag har nog ställt in mig på att mitt liv 2007 generelt sätt ska bli bättre än 2006.

År 2006 har jag lärt mig massor om kärlek. Ja faktist. Jag har varit kär. För första riktigta gången i mitt liv tror jag. Vi träffades av en slump en helt vanlig utekväll. Jag kan säga att efter kärleken med dig tror jag nu på kärlek vid första ögonkastet. Även om vår kärlek inte varade i all oändlighet men ändå!

Efter drygt ett halvår tog det slut. Jag kan ju inte påstå att jag var den skyldige till det.. nej! Det var du.. det var du som avslutade det hela. En rad lögner och förnekelse fick jag ta.. men vad vet jag.. sådant kanske hör till den första kärleken..

När den första kärleken tar slut inser man.. insåg jag iaf att den till en början varit aldeles fantastiskt underbar, du var fantastiskt underbar, men mot slutet helt åt helvete rent ut sagt. Du var verkligen allt som jag trodde att du inte va. Har nämt det tidigare.. att jag hoppas du behandlar din nästa bättre. Det hoppas jag verkligen. Men jag va kanske ingen ängel själv. Men det man inte vet mår man ju inte dåligt av eller hur.
Ja snurrigt är det.. det va heltenkelt den första kärleken. Undrar nu bara när den första andra kärleken dyker upp. Hm. Snart hoppas jag..

Men som sagt.. nytt år med nya saker att se fram emot. Så åvanstående ska jag nu försöka lägga bakom mig.



Vänner.. Jag har nog de bästa vännerna. Ni vet absolut vilka ni är. Jag har nog valt att istället för att ha många ytliga vänner ha några få som verkligen betyder allt.

Men en vän har jag nog mer eller mindra förlorat under året.. inte förlorat som i att gått bort.. nej tack och lov, utan att vår vänskap absolut både på gott och ont måste jag nog säga, bara runnit ut i sanden. Jag säger både på gott och ont för att det känns rätt skönt att vi inte är lika tajta som förrut men samtidigt trist såklart.. vår relation idag är att vi knappt hörs och ännu mer sällan ses. Men hade jag velat göra något åt det så hade jag väll förmodligen gjort det!

Det finns en vän som står mig väldigt nära.. Iallafall nu mer och mer under detta år. Vilket jag är väldigt glad för. Du kan jag säga från hjärtat mitt betyder allt. Känns som om vi kännt varandra hela livet, men icke, vi gick i samma klass under hela gymnasietiden.. Men umgicks inte på samma sätt då! Jätte konstigt men så var det iaf. Vi kommer nog garanterat hålla konakten hela livet, nu ser jag ingen anledning till att vi inte skulle göra det iaf. :)


Under hela år 2006 har jag jobbat på samma jobb. Jag har stor trivts hela året. Fantastiska och roliga människor man möter och jobbar med varje dag. Men d´klart.. lönen kunde ju varit bättre ;p Som alltid kanske.

Men en dag ska jag gå vidare.. defenitivt.. kanske till något helt nytt ställe.. kanske börjar jag plugga under det kommande året.. Ja jag har då ingen aning. Det  är ju svårt att veta vad man vill plugga om man inte har den blekaste aning om vad man vill bli eller göra. Jag önskar bara att jag någon dag.. nu snart.. får världens idé. Att min framtid bara klarnar om jobb- och pluggproblem och annat.



Min mamma är den bästa som finns. För dig mamma skulle jag göra allt. Älskar dig över allt annat!



Jaha.. vad mer kan man säga om år 2006.. Musik, kärlek, uteliv, vänner, jobbet och min kära mor.. Ja dessa saker gjorde under år 2006 livet för mig värt att leva iaf. Och tur är väll det.

Tjing och hej.. Imorgon smäller det.. Då ska jag med glädje fira in det nya året. År 2007 är välkommet!

GOTT NYTT ÅR

Tjo hej.. Julkänsla?

Tjo hej..

Torsdag idag.. Känns bra.. Men jag är trött! Va ute igår.. har sovit lite drygt två timmar natten till idag! Kanon! Men som man bäddar..

Snart är d jul.. konstigt nog.. vädret stämmer ju inte alls.. inte speciellt kallt ute för att vara december!

Men idag fick jag nog min första julkänsla btw..

Satt på tåget, på väg hem från jobbet.. lyssnar på musik.. halvsover lite! Vaknar till av att två "tiggare" (lr vad jag ska kalla dem) börjar spela musik.. dom spelar dragspel och munspel tror jag.. De spelar iaf julsånger! Mysigt tyckte jag då.. Men dom är i vanliga fall väldigt jobbiga att höra på när man är trött och förmodligen har jobbat hela dagen.. Man ser folk höja på ögonbrynen och sucka högt ! Men på tåget idag.. satt jag nästan och skrattade för mig själv.. Det var kul att höra ett väldigt kort och stressigt spelande jul-medly! Haha ja så kan man nog beskriva det! Iaf..

Julen närmar sig ordentligt.. Jag har inte köppt en endaste julklapp.. Hjälp! Ska ut och julhandla nästa vecka.. stressigt och mycke folk kommer det att vara! Men men.. väntar man till sista veckan så gör man!
 
Igår va jag och Mi på café opera.. riktigt skoj va d.. haha såg han dynamit harry från lilla jönsönligan föresten.. haha vad stor han har blivit! Sen träffade vi idol-Markus.. trevlig prick.. pratar roligt! Jaja.. nu är d time! Ska ta en duch och gå o lägga mig typ.. Tjo hej..

Om du visste..

"Om du visste att detta var din sista dag i livet.. vad skulle du göra då?"


-Grey´s Anatomy

Fan

Fan vad allt känns jobbigt..
Depremerande.. ja.. fan!
Snart är det jul.. första advent imorgon..
Hela gatan lyses upp av alla ljusstakar och stora julstjärnor som hänger i fönstrena..
Granen på gården lyser.. det är fint.. bara snön som fattas nu.. det är inte ens kallt ute.. plusgrader i december.. mm!
Va precis ute en sväng.. följde en kompis hem en bit.. det småregnade.. skönt.. tog en cigg på vägen hem.. åh.. så skönt.. allt känns så lungt!
Trött är jag också..
Tänker tänker och tänker ännu mer på massa saker.. på allt!
Kan man inte fåp en paus.. kan inte allt bara stanna upp.. låt mig andas.. känner mig kvävd.. känner mig instängd..
Vet inte vad det är..
Känns bara så trist.. allt känns så jävla trist!
Fan!
Förhoppningsvis blir morgondagen bättre..

Same shitt..

För en vecka sen fyllde jag tjugo! Yeahy! Ja det är härligt.. tanken slog mig nämligem precis! Inte mycke som förändrats sen sist.. va en vecka sen jag skrev nått!

Jag tror fan att vädret gör en deprimerad.. känns så iaf.. vet inte vart man ska ta vägen..

Men senaste veckan har förövrigt varit trevlig.. Har gjort en del.. känns som om jag jobbat rätt mycke men.. en del fest har d blivit.. förra söndagen och nu i onsdags.. Mycke trevligt.. slutade på cafet båda gångerna.. I onsdags va vi (jag o Mi) först på condo.. ett litet ställe på grevgatan.. nåra kompisar från jobbet skulle spela där den kvällen.. d va bra drag.. träffade roligt folk.. haha ja d va kul! Träffade condo him self bla.. något pinsamt men! Bobban va där.. trevligt återseende.. a good kisser minsann! Tack! Torsdagen blev förövrigt rätt seg.. jobbade lite halvt bakis.. men jag tog mig igenom dagen med ett leende.. såklart :) Som man bäddar får man ligga!

Fredag idag.. Idolfinal! Äntligen.. är d över! Inte den bästa idol-säsongen i år tycker jag.. Tack o lov att han johan åkte ut förra veckan.. förstår inte att han var kvar bland d tre sista! jaja who am I to talk! Skitsamma.. Marcus vinner iaf!

Har precis kollat på de senaste avsnitten av One tree hill och The O.C! Så bra.. bästa serierna.. One tree hill;  Peyton och Lucas.. äntligen tillsamans.. Hayle och Lucas på sjukhus! Fan.. nån av alla kommer förmodligen dö! Hm! The O.C; Ryan och Taylor? Nja! Vet inte riktigt va.. slutade med en fin kyss iaf! Den som lever får se! Nästa vecka.. nya avsnitt! Yeahy!

Just d.. drömmde en sjuk drömm idag.. Längesen jag drömmde om honom.. har förmodligen inte glömmt dig trots allt.. historien va konstog.. vi va i någon slags fantasivärld.. du va där.. min familj va där.. minns ej så mycke.. men framförallt så log jag i morse då jag påmindes om att du överhuvudtaget va med i drömmen! Har bara för några dagar sen fått reda på.. eller tagit mig reda på rättare sagt.. att du rest till thailand ett halvår framöver.. Shitt.. Du om någon verkar verkligen ha gått vidare.. försöker va glad för din skull.. men vet ej om jag kan! Varken vet eller bryr mig om med vem eller vilka du rest med.. vet bara att du är riktigt jävla långt borta.. jag går varken och hoppas på eller tror att jag av en slump ska springa på dig på stan igen.. Ja igen! Nej de kanske va det bästa som kunde hända trots allt.. tack! Tack då!

Jag försöker och försöker och försöker ännu mer att gå vidare.. att sluta tänka på dig så mycke som jag gör.. Jag vill och vill och vill ännu mer bara glömma.. vill gå vidare.. vill få din plats i mitt hjärta att bli mindre.. Tror faktist inte att jag tycker om dig så mycke som jag föreställer mig att jag gör.. eller så gör jag de! Tankar som dessa vill jag ska försvinna! Orka hålla på..

Skitsamma..

Jaja som sagt.. Fredag idag.. Ledig idag.. Ska träna idag.. Snart.. Idolfinal ikväll.. Vill ut och parta ikväll tror jag.. Middag och utgång vore trevligt! Ska ta en duch nu.. tjing tjing!