Vad gör man om man inte kan säga nej till någon?

Vad gör man om man inte kan säga nej till någon? Inte fan är man snäll iaf. Tvärtom. Har fått för mig att ett ja alltid är bättre än ett nej. Det stämmer ju inte. Du blir ledsen om jag säger nej till dig. Du har visat att du vill ha mig. Jag vill inte ha dig. Men ändå säger jag ja när du frågar om vi ska ses och ge oss ett ytterligare försök. Jag ljuger både för dig och för mig själv. Jag tror väll att du mår bra av att höra ett ja. Jag blir ju glad om du mår bra. Men på rättvisa villkår naturligtvis. Vilket detta inte är.

Så vad gör jag om jag fortfarande inte kan säga nej till dig? Ska jag nöja mig. Fega ur. Ta emot dig med öppna armar. Gilla läget helt enkelt. Tro att inget annat dyker upp. För en toppenkille det är du ju. Eller?

Lycka och framförallt kärleken bygger väll på ömsesidighet?



Är din lycka mer värd än min egen lycka?




Så ja..

Hemma igen efter en fika på stan. Mycket trevligt. Skönt att komma ut lite. Trots att det är sjukt kvavt ute. Ingen vidare frisk luft. Men men. Ett besök på bolaget blev det också. Vinet är lagt på kylning. En dusch och en bit mat så är man startklar för kvällen.

Lyssnar på Lars Winnerbäck. Fantastiskt bra.

Tar en alvedon och hoppas på att smärtan ska lindras. Inget headbangande ikväll inte. Aj aj..

Sol och fint väder idag

Sol och fint väder idag. Precis vad jag hoppades på. Har ätit frukost precis. Gjort iordning solstolen på baksidan. Väntar bara på att solen ska passera trädtopparna. Nacken gör fortfarande ont. Och en aning yr känner jag mig.

Har en ny bok som jag ska ge mig på snart. Magdalena Graafs självbiografi. Hoppas på spännande läsning.

Fredag idag. Har lovat mamma att ta det lungt hela helgen. Pga av nacken och min "lättare hjärnskakning". Vilket jag också borde. Men vi får se. Har lite planer för kvällen. Dagen blir lugn iaf. En vän kommer ev. över på lite lunch. Och ett bsök på bolaget får det nog bli. Mamma är borta över helgen. Så jag och min bror har lägenheten för oss själva. Får se hur det går. Brorsan verkar ha planerat något storartat iaf.

Stackars grannar isåfall..

Natt natt

Läggdags nu. Hjärnan har som sagt inte kommit igång efter gårdagens smäll. Hoppas må bättre imorn. Hoppas också på sol. Sista dagarna att fixa en snygg bränna innan jobbet drar igång.

tjoho

Illa kan det gå och illa gick det..

Så va man ute på bravader igår igen då. En självklarhet på en onsdag. Eller? Illa kan det gå och illa gick det. Vaknar upp på karolinska med värkande nacke. Utslängd från stället igår blev man. Vinglar ut. Letar upp en bänk för att sätta mig. Nickar till några gånger och börjar fundera på att en taxi hem kanske skulle göra gott. En bil stannar. Reser mig. Tar förmodligen ett snedsteg lr liknande. Ramlar rakt in i betong/bygg -ställningen bredvid. Smärtan dämpades nog en aning så berusad som man var. Men jag har haft ett helvette idag. Ge mig en nackkrage lr något som dämpar smärtan. Vaknade iaf upp i en säng på ks några timmar senare. Läkaren tittar, lyser, petar och gud vet vad. Hej å hå. En lättare hjärnskakning är tydligen det man fått. Med röd och rätt svullen nacke skickar han hem mig med en ask voltaren. Jag tackar och han ger mig en krya på dig -klapp på axeln.

Fy fan..  förhoppningsvis vårat första och sista möte

KÖR

NU KÖR VI!