Tjing tjing

Tjing tjing

Laddade precis ner paolo nutinis senaste skiva.. rätt mysig röst. Lyssnar nu.

Ikväll ska jag gå ut. Yeahj. Va ett tag sen.. har ju legat sjuk en vecka lite drygt. Jobbigt då men mår nu bättre :) Ikväll är det café opera som gäller, sägs bli grymt. Nrj har något där ikväll.. massa gäst dj:s o shitt. Hoppas på mycke röj. Jag är taggad till hundra.

Idag har jag varit ledig, skönt. Har varit inne i stan och klippt mig bla. Klippt och slingat håret. Det blev snyggt. Va och lunchade med en kompis efter det. Kikade runt lite och åkte sedan hem.

Måste fixa mat till mina syskon här hemma ikväll.. mamma är ej hemma. Hm palla.. får göra nått lätt :/

Annars då.. nått nytt.. hm, jo jag har tagit på mig en jävla massa jobb framöver, ska jobba tre helger på rad från och med denna. Känns rätt segt. Måste prata med chefen om sommaren också, planerar att typ jobba maj månad ut, sen vill jag nog därifrån. Känns som om man gjort sitt efter lite drygt två år. Sen är tanken att jag drar till gotland. Yeahj, vill verkligen.

Ska till gotland över påsk också, mormor fyller 85 år. Kalas blir det då.

Jaja.. nu står det still.. händer inte så mycke i mitt liv just nu. Känner mig rätt vilsen. TIden går så jäkla fort. Och vad gör man.. =/ hm..

Nu ska jag göra mig fest fin och köra gärnet ikväll.. Cafét here I come..

Usch.. kommer va bakis på jobbet imorn.. whatever.. man lever bara en gång.. tjing tjing

nya saker nya ideér

Fredag kväll.. hm ja.. är inte på topp just nu.. har varit sjuk sen i tisdags typ.. legat i 39 graders feber.. ont i halsen.. ja rent allmänt förkyld.. usch. Men känner att det börjar bli bättre tack o lov. Kvällen blir därför väldigt lugn med hemmamys. Tänkte sitta här fram till kl åtta.. då det  blir lite tv.. zappar då förmodligen  mellan lets dance och så ska det låta. Lasse B ska ju va me.. favorit hos mig minsann :)

Blää.. Usch.. Så känns allt just nu.. känner mig jätte nere!! Pallar inte me mitt jobb längre.. kom hem häromdagen och bara grät.. palla? chefen vill att vi går ner på halvtid o bla bla.. spara pengar.. skära ner på personal o shitt.. Men att dom absolut inte vill sparka någon.. yade yade yeah right.. nej jag vill igentligen bara sluta.. säga upp mig av mig själv.. fast måst smöra för the boss nu in i det sista.. hon sa att hon garanterat kunde fixa ett säsongsjobb åt mig på gotland i sommar.. yeaah.. älskar gotland.. vill as gärna sesonga där. Så håll ut. Jag håller ut.

Tror jag vet vad jag vill plugga nu också.. fast det kan bli svårt. Lyssna här; I framtiden vill jag helst syssla med något inom mode.. skriva och få göra roliga repotage om mode, design mm. Få resa inom jobbet. Åka till paris och se häftiga modevisningar. Visstas på alla världens modeveckor osv. Så älskar jag att skriva. Så någon form av modejournalist/reporter vore jättekul. Så mitt huvudprogram jag förhoppningsvis kommer att söka till är Journalistik. Och därefter bygga vidare. Det är drömmen inom pluggandet för tillfället.

Låter lättare än vad det är. Men det här kanske är ett steg i sig. Att ha kommit på idén som jag så länge har funderat över. Så tack.

Nästa steg blir att lite närmare än vad jag redan gjort kolla på skolor.. kursplaner o program o vad nu allt heter. Hoppas jag klarar detta och inte bryter ihop totalt och fullständigt ger upp och får gå plugglös och arbetslös hela livet. Aaahhhhhhhh..

Carry on..

..If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
It might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him..



It can only get better

                                             

                                                                                                                    


Jag vill också..

lajdajda.. hm.

Pratar med mitt ex på msn.. han har precis flyttat till kalmar för att börja plugga. Jag vill också. Han bor i en studentkår med 15 andra, de delar på kök och badrum. Uuh. Men jag vill också. Fan jag vill också börja plugga. Leva ett riktigt studentliv. Plugga till något som känns till hundra procent rätt. Vill bort från stockholm också. Uppsala vore nice. Lagom hem. Göteborg är säkert inte fel, likaså Lund.

Frågan är väll främst vad jag vill syssla med. Jag är lite inne på journalistik. Tycker om att skriva. Jag älskar mode. Nån kombination där kanske. Är förövrigt i restaurangbranchen nu, synd att lämna den helt kanske.. dietist verkat väldigt intressant.. om jag vill hålla på med mat dvs. Ja, några små ideér och tankar har jag ju. Ska kolla in det nya kurs- och utbildningskatalogerna som kommer snart inför hösten. Spånar vidare då.. :)  

Annars då; Ja.. helgen har varit bra.. har jobbat hela. Samtidigt har jag varit kattvakt. Har tillbringat helgen i hammarbyhöjden tillsamans med Baylis och Candy. Mysigt.

Va på fest hos en jobbarkompis i fredags.. det va kul. Hemmafester är roliga. Träffade lite nytt folk men även många bekanta var där. Tanken va att vi skulle gå ut.. några av oss gjorde det. Jag och en till hamnade på Hard Rock Café.. har aldrig varit där tidigare. Rätt okej. Kvällen slutade väll inte riktigt som planerat men.. Jaja..

Skulle som sagt jobba rätt tidigt dagen därpå så väl tillbaka i lägenheten efter hard rock ville jag helst bara sova.. andra inte. Få några timmars sömn iaf. Tog en resorb och till sängs gick vi. En arbetsdag på 12 timmar väntade. Va rätt seg undera hela lördagen. Men men.. som man bäddar.. ;p

Träffade förövrigt en kille på en fika för någon vecka sen. Vi träffades på en fest för ytterligare någon vecka sen, han som jag inte visste om jag vågade träffa igen, fast jag vile osv. jaja. Vi sågs över en fika i stan iaf.. det var trevligt.. han var nog lite blyg.. jag likaså. Va rädd att jag inte skulle känna igen honom.. va ju lite smått onykter sist. :p Men d va inga problem. Han va nog inte riktigt min typ. Vad är min typ igentligen? Hm.. ja den som d visste. Han ville ses igen.. han har messat en del. Feg som jag är har jag bara undvikit att svara. Låter det rinna ut lixom. Dumt lr? Ja förmodligen.. men men.

Idag åker en vän till malta. För att bo och jobba en tid framöver, förmodligen över sommaren också. Pratade med henne för att par dagar sen för första gången på väldigt länge. Har inte haft någon vidare bra kontakt på sistonde. Men är bara glad för hennes skull.. att hon mår bra och gör det hon vill.

Va och fikade med en vän idag.. vi pratade om minnen från våran tukietresa förra sommaren. Vi tog minsann Alanya med storm då. Hade rejält kul. Vi ser fram emot vår nästa utlandsresa tillsamans. Det blir förhoppningsvis denna sommar. Sola.. bada.. festa.. shoppa.. Ååh längtar. Vill till solen och värmen. Bort från kalla Sverige :)

Imorgon är det jobb igen.. börjar sju.. uh. Fick ett jobberbjudande från en gammal arbetskamrat som ringde igår. En konferans restaurang ute på Lindingö tror jag det va. Får se hur det blir med det. Jaja..

Har tränat idag också.. känns bra. Ska nog ta något pass imorgon också.

Lite tv nu tror jag.. hej hej :)