Orka..

Lördagkväll är det. Ja.. sitter här och gör absolut ingenting. Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär. Veckan har varit bra, har jobbat hela typ. Ledig i fredags iofs, d va skönt, va dock bakis. Va ute i torsdags.. Det var kul. Började på billiga haket treat på roslagsgatan, sen blev d hell´s kitchen. Grymt cool inredning by the way. Första gången jag va där sen nyöppningen. Blev jäkligt full bara. Ja herregud. Men vi hade skoj. Förmodligen utgång imorn också.. en kille på jobbet jobbar sin sista dag.. så det lär bli nånting.

Mina planer om gotland i sommar går förövrigt ganska bra tror jag. Har både jobb- och lägenhetskontakter. Ska ner i påsk med familjen.. fira mormor som fyller år :p ska bli jäkligt skönt att komma bort ett tag. Åker på lördag, hem på tisdag. Då ska jag iaf se på en lägenhet och gå på en jobbintervju. Så håller tummarna för att det går bra.

Det är vår. Det är nog det bästa av allt just nu. Våren är äntligen är. Imorngon öppnar stans alla uteserveringar. Yeah! Ut och fika folk!

---

Fan jag har mitt ex på hjärnan konstant. As jobbigt. Fan vad en människa kan påverka en. Jobbigt. Drömmer till och med om dig. Helt sjukt. Låt mig va!

Fortfarande ingen som tagit din plats i mitt hjärta.. förmodligen kommer det heller aldrig att ske. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Men du tar aldeles för stor plats.. dela me dig fan.. låt någon annan ta sig in och beröra mig på samma sätt som du en gång gjorde. Du sa att du ville mitt bästa. Så visst.. anytime nu.. jag är beredd. Du har redan släppt taget och gått vidare, hjälp mig att göra desamma. Sluta attakera min hjärna med fina minnen av dig :`(