20 år har man blivit..

20 år har jag blivit.. Ja.. äntligen? Jo det är skönt.. känns väll inte så jätte mycke än.. Nu finns det väll ingen mer ålder man verkligen vill fylla?! 20 känns som en bra ålder.. vill varken va äldre eller yngre! Härligt ju! Största förändringen är väll att man får gå på bolaget utan problem.. har dock inte varit där än! Det kommer! :)

Blev trevligt firad på jobbet i torsdags.. Tårta hade dom bakat.. och presenter fick jag.. genomtänkta presenter kan man säga.. haha det va roligt! Fick en mössa (för att jag inte har någon när det är kallt), Fick ett paket med bakistabletter (för att jag har en förmåga att komma bakis till jobbet -haha aldrig mer nu) Fick en liten plånbok (för att jag har tappat bort mitt bankomatkort ett antal gånger -på krogen.. aldrig mer nu) Fick en flaska brun-utan-sol kräm.. (haha ja varför?) Fick också ett armband och ett telefonnummer.. (haha tack pimmo) jaja presenterna och tårtan uppskattades iaf.. Tack!

När jag kom hem från jobbet bjöds det på rosa "skumpa" och middag.. gott gott!

Så jag är nöjd med mitt uppvaktande och firande!

Igår va jag ute en sväng och firade med lite kompisar från jobbet.. Började med treat på roslagsgatan.. vidare till grevgatan.. vidare till congo (tror d heter så) en bit ner på gatan.. Fick sen nobben på både plaza och sture. En snabb vistit på crazy och sen mat på seven! haha ja lite snurrig och velig kväll.. men men, vi hade det kul.. viktigast ju!

Hoppas på en liten och mer uppstyrd utgång ikväll.. vi får se..

Ja som sagt 20 år har man blivit..

Snart så..

Inte långt kvar tills jag fyller år.. Imorgon blir jag äntligen tjugo! Yeahj! Hoppas på mycke party i helgen.. ska ut på fredag och lördag iaf.. fira fira fira att jag blivit stor.. tänkte att jag skulle inviga bolaget också.. måste man ju!

Min förra födelsedag firade jag med en speciell.. Alldeles nykär va jag.. Minns när du ringde och sjöng för mig i telefonen.. på väg till jobbet va jag.. satt på tåget och bara log när vi lagt på.. Du hade gjort min dag! Senare bjöd du på bio och middag.. Så söt.. fan har glömmt vilken film vi såg.. det kan ha varit 40 year´s old virgin! skitsamma! Iaf..

Då blev jag 19 nu blir jag 20.. Då hade jag dig nu har jag dig inte..

Annars är nog allt sig likt! Fan vad tiden går fort..


Jag vill.

Jag vill massor.. hjälp mig.. ge mig.. fixa mig.. överraska mig.. Nånting!

Jag..

Vill börja plugga
Vill ut och resa
Vill köpa kläder i mängder
Vill börja träna mer
Vill klippa och slinga håret
Vill bli tokkär
Vill ta körkort
Vill ha pengar i mängder
Vill ha ny mobil
Vill va tjugo nu
Vill flytta hemifrån
Vill bo i stan
Vill ha en egen dator
Vill kunna sjunga
Vill bli upptäckt
Vill ha snö
Vill ha semester
Vill åka skidor
Vill spela tennis
Vill dansa
Vill ha vännerboxen
Vill ha sex and the city boxen
Vill
ha kärlek

Ja herregud.. listan kan bli lång.. Nu vill och ska jag se på being bingo.. TV6 22.00! :)


Man vet inte..

Man vet inte vad man har förrän man förlorat d..

Jag har förlorat.. förlorat dig..  Ett halvår har gått.. tänker på dig än idag..

Har delvis mig själv att skylla.. Jag tror inte du förstod hur mycket jag tyckte om dig.. Hade svårt och trodde av någon dum anledning att det inte behödes visa.. Alla vill väl höra att man tycker om en!?  

Talade gott om dig inför mina vänner.. hur snäll och underbar du va.. Felet va nog att jag alldeles för sällan.. eller nästan aldrig.. sa det till dig.. -Hur underbar du va!

Du gav mig tusen komplimanger om dagen.. Det behöver man.. förlåt om jag inte visade hur mycket jag tyckte om dig.. det var därför det tog slut va?! Du tröttnade!

Man börjar fundera såhär i efterhand..

Visst har saker kommit fram.. sanningen har kommit fram.. Sanningen gör ont ibland.. Speciellt när det kommer från nån man tror sig älska!

Älska.. när ordet älska kom ur din mun hade du mig.. Jag trodde på orden du sa.. kanske menade du precias va du sa.. Att det  verkligen va mig du älskade.. Ett älska ord tillbaka från mig va kanske allt du ville höra just då.. Kunde inte.. Fick inte fram ett ord.. Förlåt?

Du sa att det du gjort var dummt.. ett felsteg.. en fyllegrej.. att du inte va me på d.. något du gjorde för din bästa kompis.. att hon behövde någonsyans att sova.. osv osv.. Men kom igen!!

Om man vill.. och om man får en andra chans.. borde man ta vara på den! Du bad om en andra chans.. Du fick det! Dummt av mig kanske!
Men be överhuvudtaget inte om en andra chans om du verkligen inte tänker ta vara på den..

Man vet inte vad man har förrän man förlorat det..

Jag vet vad jag hade och är idag glad över att jag förlorat det..

åå jobbigt..

Är jätte trött! Har sovit typ en timme.. illa.. har jobbat från åtta till sju idag.. helt slut.. måste sova! Skriva lite först!

Trevligt hade vi igår iaf! Va ute en sväng.. både på hemmaplan och i stan! Kändes rätt onödigt att dra in till stan iofs.. va inne till typ tolv.. halloween och grejer.. massa utklädda fulla kids överallt! Herregud orka!? Vi hamna på nån rockklubb iaf, på sveavägen.. inte min smak direkt.. va där knappt en timme..

Sedan tog vi en taxi hem.. gick på efterfest.. där va d trevligt.. en viss han va ju där.. Yes! haha därför jag ville dit! ;p Det va kul att se honom iaf.. händer inte så ofta! Så himla fina ögon! Bara jag inte går och kärar ner mig.. känns som at jag redan gjort d! Tror inte att han riktigt är pojkväns-typen btw, om man nu kan säga såom någon!? Synd ju.. Fast vem vet! Kanske världens bästa pojkvän? Jaja söt och snäll som få är du iaf! Jag tror inte att folk ser det som jag ser i dig.. jag ser nått speciellt..

- Hade mycke heldre stannat kvar nerbäddad med dig imorse än att tvunget rusa iväg till tåget! Vill fan se och träffa dig oftare.. tack för igår föresten ;)

- Ja just d.. Jag tror vi hade ett liet "moment" .. Då Du höll min hand, sjöng och såg djupt i mina ögon.. det var fint! Tonic - If You Could Only See! Fin låt!

Nu kommer jag tänka på honom varje gång jag hör den låten! :) Jaja nu ska jag drömma vidare..

Fan vill ha nån.. Behöver kärlek.. Ge mig..

Freadg?

Plötsligt blev det kallt och snön har kommit! Ja! Rätt mysigt faktist! Måste bara köpa en ny varm vinterjacka.. vet vilken jag vill ha.. så dyr bara.. tar d med nästa lön! :)

Fredag idag.. har vart ledig..varit med mamma på ikea bla.. kul.. va på outlet också.. köppte ett par stora mjukisbyxor! Skönt! jaja freadag som sagt.. ska jobba hela helgen.. börjar åtta imorn.. så d lär bli rätt lungt ikväll.. men tror jag ska ut en sväng iaf.. som planerna ser ut nu! Får se! Är party sugen som fan.. suger att man ska jobba bara! men men man lever bara en gång! :)

Shitt vilket snökaos d va häromdagen.. tog två timmar att ta mig hem.. jävla tåg som vägrar gå.. :p Haha igår försov jag mig på tåget hem.. åkte två stationer för långt.. skit surt.. men tog en taxi hem.. skönt.. men snacka om att kasta pengarna i sjön.. tjugo minuter senare skulle tåget gå igen.. vägra vänta.. japp!

M2 är hemma från Italien nu.. hon har vart där och pluggat en månad.. jaa.. roligt att jobba med henne.. fick ett par skit sjysta dolce örhängen av henne.. söt! Glömmde dom på jobbet dock! :p

jaja ska göra annat nu..