Dagen före..

Imorgon ska jag på abetsintervjuv. Spännande. Va där förra veckan och träffade två av cheferna. Ska imorgon träffa den tredje. Hoppas då på ett besked om jag får jobbet eller ej. Håller tummarna. De gillade mig sist så hoppas att det går bra. Ska vara där redan vid tio. Får ställa klockan på åtta. Tidigare än vad jag på senaste tiden har gå upp. Men men.

Nu är jag i pausen på scrubs första avsnitt. Så en snabb tvättning och tandborsting skall jag hinna med innan det börjar.

//

Fel person!!

Fel fel fel. Fel prson åkte ur idol. Han va ju bra ju. Rasmus. Jesper borde ha åkt ut. Mes. Men Lars är ändå bäst.

trist ju..

Sitter för första gången och ser på "so you think you can dance". Verkar dra ihop sig mot slutet, bara fyra deltagare kvar. Lite utdraget och långt tycker jag. Men som sagt bara fyra deltagare kvar, så det måste ju fylla ut programtiden på något sätt. Men att de är grymma på att dansa råder det ju ingen tvivel om.

Såg tidigare ikväll på andra avsnittet av idols finalvcecka. Killarnas tur att tävla. Såg tjejerna sjunga igår. Juryn snackar om det starkaste startfältet i idol någonsin. Håller verkligen inte med. De flesta tjejerna va inte bra alls, deffenitivt rätt tjej som åkte. Minns ej hennes namn, bara att hon va jäkligt lik jessica simpsson. Jaja. Killarna gjorde däremot bättre ifrån sig. Jag gillar Lars bäst. Kul kille. Sjunger bra.

Trist att man måste vänta till 22.40 på resultatet bara. Därav mitt kopplande mellan "so you think you can dance" och "tv4:a nyheterna". Kul!!

//

lögnen alla har dragit?

23.06. Så sitter man här igen. Samma tid samma kanal.. eller? Vart tog denna dag vägen igentligen. Har verkligen inte gjort någonting. Blev väckt imorse av telefonen som ringde.

- Hej. Oj ligger du och sover.. väckte jag dig?
- Hej. Nej nej ingen fara.. ligger och drar mig lite bara.

Eller varför inte dra till med lögnen att du varit uppe sen klockan sju. Så väckt? Jag? Nej nej, lite krasslig bara.  

Klockan är knappt tio på morgonen, gick och la mig två och jag är arbetslös. Klart som fan jag ligger och sover en förmiddag när klockan som sagt inte ens slagit tio. Tio!

Kvinnan som ringde och väckte mig ringde ang. ett jobb. Så jag va så illa tvungen att svara. Och.. ja jag var tydligen tvungen att ljuga om att jag inte låg och sov också. Hm.. men vem har inte gjort d?

// 

Diska i gammalt vatten??

Olyckligt kär.. ja jag är ta mig fan det. Olyckligt kär. Det är hemskt. Svårar än så här verkar det inte va.. själklart är jag kär i honom. Har tänkt på människan precis hela dagen. Träffades igår utanför krogen. Träffades även förra helgen på samma krog. Om inte då så slog det mig iaf igår att jag är fan kär i honom.

Jag måste vara det.

Säg mig annars varför man ägnar tre timmar framför idol en söndag f m. Gråter när idol-kock-alexander åker ut. Han gråter, juryn gråter och jag gråter. Skärpning. Jag skiter väll i han.

Förstå mig här nu va.. jag vill inte vara kär i den här människan. Vill verklign inte.

För ganska precis ett år sedan va vi nästan tillsamans. Ja nästan. Vi åkte båda ut och reste i omgångar. Han åkte, jag va kvar, han kom hem, jag åkte. Det rann med andra ord ut i sanden. Men nu.. vad fan händer nu. Nu har jag gått och blivit kär igen.

Varför ödsla tid på någon om det inte är ömsesidigt.

Att ge en människa falska förhoppningar är bland det värsta.

Nej skärpning som sagt. Jag iaf, och det är jag det.. Diskar inte i gammalt vatten!! 


Bra låt.. bör laddas ned :)    Maps - To the sky

trögt ibland.. haha

va ute på söder igår. vi hade skoj. Satt hos en kompis först, delade på en box vin. Fick skjuts in till stan. Vi va på Ett ställe! Lagom mycke folk, det var röj. Aldrig varit där tidigare, men lär nog sätta min fot där igen någongång. Roligast av allt är ju det fynndiga namnet på stället. Det heter alltså "Ett ställe", Kul ju. Men efter boxen med vin, tog det ett tag innan poletten föll ner, hissen gick inte ändå upp om man säger så. Förstog verkligen inte vart vi skulle..

-Så vart ska vi?
-Vi går till ett ställe!
-Ja okej, men vart ska vi?
-Till Ett ställe. Det brukar va bra där.
-Okej ja bra. Men VART?
-ETT STÄLLE! DET HETER SÅ!

haha inte så jävla lätt när man aldrig varit i krokarna förrut lr hur? nej precis..

//

Reklamation..

Nu har jag skrivit ett reklamationsbrev till fritidsresor ang. min förstörda väska. Läs tidigare inlägg. Får se om mitt klagomål går igenom. Avslutade mailet med - "vad får jag för ersättning?" Så vi får väll se.

Fredag idag. Har ju inte varit hemma på över tre månader så ikväll ska jag träffa lite nära och kära som jag inte sätt på länge. Ska bli roligt. Liten utgång på byn lär det nog bli. Måste pallra mig iväg till bolaget bara..

//

Pressbyrån rånad!!

Satt och halvsov framför idol, vaknade till av ett jäkla ljud. Går ut på ballkongen och ser en polishellikoppeter cirkulera runt huset. Jaha.. vad har hänt nu. Polisbilar kommer i rasande fart med blåljus och tjut. Pressbyrån i samma hus som jag och min vän bfinner oss i har blivit rånat räknar vi ut. Avspärrat och förbjudet att gå ut. Poliser i porten styr och ställer. En halvtimme senare går jag livrädd ut till bussen. Är nu hemma i säkerhet och den beväpnade mannen är tagen. Läste precis att han enbart var beväpnad med kniv och fick endast med sig ciggaretter. Haha lyckat rån..

//


min väska blev mördad!!

Som nämt i tidigare inlägg avslutade jag min sommar med en vecka på Cypern. En jätte skön vecka med sol, bad och allt man kan önska sig. En tråkig sak inträffade däremot på vägen hem. Väl framme på arlanda. Går för att hämta vårt bagage. Bandet börjar rulla.. våra väskor kommer såklart inte först.. när händer det igentligen? Seriöst.. den dagen! Ja iaf..

väntar, väntar och väntar ännu en stund. Ut på bandet kommer tillslut vad jag tror är min väska. Det stämmer men.. till min förvåning ligger väskan vänd uppochned, med botten upp alltså. För det första helt uppriven. Lyfter av väskan från bandet. Klockan visar ungefär 04.10. Trötta som fan, tänker vi inte mer på det. Jag tar mina nio kilo i famnen och hoppar in i en taxi som kör oss hem.

Väl hemma är jag ju så illa tvungen att ta mig en närmre titt på väskan. Kaos. Förstår inte hur dom har lyckats. Som om någon har gått lös med kniv eller liknande. Förstår ju att det inte är så. ´Men kan se framför mig hur någon verkligen skär i den, sticker hål i den. Tar ut alla sina aggressioner på min väska. Som om dragkedjan verkligen inte fungerar.. som att jag gömmer en skatt!!

Öppnar iaf väskan. Med dragkedjan.. som ja fungerar!! Tar mig en närmare titt på min necessär som innehåller alltifrån tandborste och hårprodukter till solkrämer av olika slag. Kaos där också. Burkar och flaskor gjorda av hårt plast. Trasigt. Precis som att botten är utsprängd. Ni vet när man som liten blåste upp en tom festis, för att sedan stampa på den. Explosion!! Typ så. Krämer och kladd i hela necessären. Kastade allt!

Som om det inte vore allt.. med mig från resan hade jag en vinflaska. Vi va på en vinfestival sista dagen. Så va så illa tvungen att ta med den satans vinflaskan hem. Den var väl inlindad i kläder och placerad mitt i väskan. Ja, you do the math. Blöta, vinluktande kläder. Fullt med glass överallt. Kul!

Vet inte vem jag ska skylla på riktigt. Självaste fritidsresor eller flygbolaget jag åkte med. Hm ge mig en ny resa eller liknande. Ersättning ska jag ha!!

//


hemma igen..

Hemma i storstaden igen. Tillbaka till verkligheten och vardagen. Vardagen som iofs har stått rätt still sen jag för tre dagar sen kom hem. Efter tre månaders jobb på gotland avslutade vi med en vecka på Cypern. Vilket var helt underbart. Men nu sitter man här igen.. letar jobb och funderar över hösten..

//