Snart åker jag!

På onsdag åker jag till Gotland. Inte många dagar kvar nu. Sista dagen imorn då jag får tid att fixa det sista. Ska in till stan en sväng. Åker ganska tidigt på onsadg morgon, så ska packa imorn också. Borde ha börjat idag men har inte orkat. Så tråkigt att packa. Jag tycker verkligen det. Om inte ännu tråkigare att packa upp när man har varit iväg nånstans. Jaja måste man så måste man. Har ett par avsnitt av Gossip girl kvar att se från den första säsongen också. Har verkligen fastnat för den serien, den är bra. Skönt att dom kör uppehåll under sommaren, kommer förhoppningsvis inte ha tid att se så mycket på tv. Så imorn blr det en sväng till stan, tvätta, städa och packa allt. En liten sista avskeds middag med en kompis ska jag också hinna med. Sen är jag redo att åka. Tror jag. Hoppas det!

//

Coldplay!!

Yes. Har precis bokat biljtter till Coldplays spelning i höst. Har väntat i två år på att dom ska komma till Sverige igen. Är så glad. Har aldrig sett dom live tidigare, med de sägs ju va grymma. Coldplay har gjort min dag!!

Lyckad sista helg!!

Söndag idag. Tycker att helgen har gått ganska fort.

Är ganska seg idag, har varit en rätt så hård helg. Hade picknik ute på Djurgården i fredags. Väldigt trevligt. Käkade gott och drack vin i solen. Underbart. Efter det begav vi oss till Gamla stan. En kompis som fyllde år. Han hade hyrt ett ställe där. Vi hade skoj, blev dock rätt full. Men träffade och umgicks med mycket roligt folk.

Kännde mig helt förstörd när jag vaknade upp på lördag morgon. Va rejält sliten där ett tag. Men efter ett antal liter vatten och mat så va jag på g igen. Hade lovat pappa att komma på middag igår kväll. Han fyller år i veckan, så vi firade av honom lite då. Hemma igen runt nio tiden. Då va det på ett igen bara. Satt hemma hos en kompis först och förade lite. Ingen tur till stan blev det. Höll oss på hemmaplan ist. Känndes rätt lagom. 

Verkligen en lyckad kväll igår. Träffade verkligen allt och alla känndes det som. Bla C som jag inte har träffat på sjukt länge, blev riktigt glad att se honom. Ja det är något speciellt med den där killen. Sen va även M där. Springer på honom allt för ofta nu förtiden. Inte mig emot iofs. Vi hade något på g innan jag åkte till Thailand. Höll på lite fram och tillbaka. Vet inte vad som hände riktigt.. det som va, om det nu va något rann tillslut bara ut i sanden som man brukar säga. Hade iaf trevligt med honom igår. Såg en skymmt av N igår också. Vi hälsade dock inte. Dumt kanske.. men orkade inte.

Denna helg blir min sista helg innan jag styr fjärran öster. Åker ju till gotland redan på onsdag. Så sista helgen här hemma har varit riktigt bra. Lyckad helg!

skriver snart igen. bror skriker om datorn. hej