Utgång imorn? Ja visst!

Är nu hemma efter en ganska omständig dag. Se tidigare inlägg. Men jag har lugnat ner mig nu :)

Sitter med mamma och ser på rosa bandet galan. Shitt vad de drar in miljoner. Jag är ju kanske en av få som inte har köppt något band. Skämms skämms!

Imorn är det onsdag. Jag och en vän funderar på att gå ut en sväng. Åka in till stan och köra lite. De senaste helgerna har vi ju bara hamnat runt hemmaplan. Stan är ju kul nångång sådär. Jag jobbar till fem. Ska mötas upp efter det nångång. Käka ute nånstans innan vi går vidare. Imorgon står det nog mellan café opera eller sturecompagniet. Utöver deras "halloween" tema på cafét, har jag hört att blondinbella firar sin 18 års dag där imorgon. Kan ju vara kul kanske. Lär nog bli myckt folk. Så får komma i tid. Om inte café opera så lutar det nog åt sturecompagniet. Nrj at the club hållr till där imorgon. Allas våran Darin uppträder. Haha mindre kul kanske. Men drar nog folk. Och myckt folk är ju alltid ett plus. Darin som för övrigt har växt till sig rejält tyckr jag. Såg någon intervjuv på tv här om dagen. Att tandställningen är slängd vet vi ju. Men mer muskulös och i målbrottet har han deffenitivt kommit. Haha.

Jaja det återstår att se. Min vän som jag ska ut med jobbar nämligen på torsdag. Men tror jag kan övertala henne :) Jag därmot är ledig.

Tänkte kolla filmen Closer på tv3 efter rosa bandet galan. Verkar bra, har en kännsla av att jag sett den men. Jude Law kan man aldrig se för många gånger ;p

//

Min morgon; SL suger!

Fy fan för SL alltså. Vilken jäkla morgon. Kanske inte dom man ska bli arg på men. Någon måste ju ta smällen. Jag tycker iaf att SL, kanske i brist på kunskap från min sida, bär anvsvar för detta jäkla signalfel i Karlberg som drabbade pendeltågstrafiken hela morgonen fram till efter lunch.

Vilken härva.

Tog mig över två timmar att ta mig till jobbet. Som i vanliga fall tar 45 minuter om allt går som det ska. Det var ju även omöjligt att få  tag på en taxi när jag väl hade klivit av det jäkla tåget. Hoppar dessperat på en buss från barkaby mot vällingby. Busschauffören kikar ut från sitt lilla fönster och skriker. - Jag åker till vällingby. Han tittar med hundögon på en och säger; Där går det ju iaf tunnelbana till stan. Okej, visst tänkte jag. Hoppar på och börjar fundera; Vart fan ligger vällingby? Åker ut i ingemansland, helt lost. Går av efter lite drygt en halvtimme. Tar en cigg, vängtar på tunnelbanan i 5 min. Är på centralen 20 min senare. Små springer till jobbet. Tillslut; Yes jag är i mål. 45 min sen.

Fy fan..

Någon mer som drabbades?

//

Fruktansvärt fräsch. Jösses alltså.

Helgen lider mot sitt slut. Ja, ressumrat fredags kvällen har jag ju redan gjort i tidigare inlägg. Mycket trevlig kväll blev det som sagt. Vi hördes även av igår kväll via sms. Han va ute på sitt håll med kompisar och jag på mitt med mina. Även denna helg blev likt en härva. Va ute på hemmaplan. Bara det borde ju säga allt. Det delads till en början på en flaska vin hmma hos en vän. Lyssnade på musik, snackade, en och annan dans bjöds det på. Haha om man nu kan kalla det så. Minns vår lilla karoke del under kvällen också. Instirrande i datorn satt vi och sjöng I will survive i kör. Det gör vi aldrig om va?! :) Men kul hade vi.

Ju tommare flaskan blev, dessto fullare blev ju vi. Logiskt va.

Gick ner på byn. Hängde på kvarterskrogarna i centrum. Samma tid samma kanal? ja men verkligen. Trots att det i stort sett alltid är samma folk på samma ställen. Har man ändå oftast så fruktansvärt roligt. Man hejar på så mycke folk att man tillslut inte vet vem man hejar på.

Eftersom man ställt om klockan till idag, pratades det om att stället vi var på skulle ha öppt till fyra. Men icke. Nog lika bra det. Fem över tre tändes lamporna och folk gick. Som vanligt blev det lite efterhäng utanför. Folk är i dessperat behov av ciggaretter i det skedet. Specillt de som inte röker i vanliga fall verkar det som. Jaja, jag hade iofs också slut på ciggaretter och tackad självklart inte nej till en.

Ja där står folk alltså. Lyckan kommer och lyckan går.. vissa får till det andra inte. Jag träffade iaf mr fjällräven, som jag kallar honom, en fin natt som denna. Och finare blev det. Vi tillhör nästan samma kompiskrets kan man säga, men vi vet igentligen inte om varandra. Hm ja så är det nog. Det gör vi ju nu kan jag ju säga. Möjligtvis att mr f. är förbjuden frukt för mig? igår natt tyckte jag inte det iaf. Ja ångesten försvann lika fort som den kom tidigare idag. Har inga förpliktelser till nått eller någon kom jag precis underfund med.

Jag har redan använt ordet fruktansvärt i detta inlägg. Fult ord ju. Men bara för det använder jag det igen i meningen om att mr f. faktist är fruktansvärt fräsch. Jösses alltså.

Klockan springer iväg. Imorn jobb mellan 8 och 16. Dags att sova.

//


Sjukt underbara..

Granada - amazing it seems
Maps - To the sky

och.. Tracy Chapman i all ära.

//

vin på tom mage?

Sätter på datorn. Öppnar upp facebook, loggar in. Inte mycket nytt. 3 nya helt värdelösa inbjudningar man inte förstår nånting av. Ignore, ignore och ett sista ignore. Några eventinbjudningar. Ointressant. Kollar på folks bilder. Läser folks status och uppdateringar. Hur folk mår och vad det göra. Tittar på lite fler bilder. Loggar ut. Ja facebook helt enkelt :)

Loggar istället in här.

Kvällen igår var väldigt trevlig. Drack dock vin på tom mage, vilket var mindre bra. Vaknade med huvudvärk i morse men mår nu en aning bättre. Har precis ätit och druckit mycket vatten till, så är stabilt redo för kvällens bravader.

Gick från jobbet vid sju. Skyndade iväg till bolaget. Köppte mig en flaska vin. Hann med tåget precis. Åkte hem en snabbis. Duchade och bytte om. Tog tåget igen, blev hämtad på stationen. En lugn kväll framför tv:n med vin och trevligt sällskap väntade. Kan det bli bättre?! Kollade på idol och fredag hela veckan till en början. Drack vin som sagt. Gick ut och rökte i mellan åt. Han saknar balkong nämligen, vilket är lite synd. Jag gillar balkonger. Pratade om allt mellan himmel och jord.

Nervösa var vi nog båda två. Låg någonting i luften. Har ju bara setts två gånger tidigare. Känns verkligen inte som om vi känner varandra än. Men det jag känner hos honom än så länge är bara bra. 2 flaskor vin dracks upp under gårdagskvällen. Så luftens spänningar släpptes ganska fort. Vilket var skönt.

Efter varje klunk av vinet, kännde jag verkligen hur mer berusad jag blev. Fokusera, flacka inte med blicken, artikulera osv. Drack ju som sagt, väldigt dummt, på tom mage, så vinet slog ganska fort. Men han va inte dålig på att dricka han heller. Han höll igång lådan minst lika bra som jag. Började fundera på vem som stoppat en femma i honom. Positivt menat :)

Under vår andra rökpaus nere på gården frågade han om jag ville stanna över natten. Kunde ju inte tacka nej till ett sådant erbjudande. skulle bli rätt så omständigt att åka hem ändån. Så spenderade natten där. Vilket var trevligt.

Ja vi får se vart detta leder. Tar iaf dagarna som de kommer och rusar inte in i något. Men närhet, uppskattning och trygghet behöver ju alla. Även jag!

//


antibiotika och vin?

Fredagen närmar sig. Imorn blir det vin drickade. Får ju igentligen inte dricka alkohol för min antibiotikakur. Men men vad gör ett glas vin eller två. Ska hem till en killkompis. Träffades ute för två helger sedan. Va på bio förra veckan. Och ska nu ses hemma hos honom på ett glas vin alltså. Ska bli trevligt.

Slutade klockan sju idag. Skydande mig att stänga. Hade tänkt hinna till åhlens innan åtta, då jag antog att dom stängde. Vilket stämmde. Är på jakt efter ett par jeans nämligen. Provade ett par i förra veckan som satt bra. Tänkte hinna köpa dom idag, för att kunna ha på mig dom imorn. Planering är ju a och o va. Men i vilket fall så fanns ju självklart inte dom fantastiska byxorna. Ingen storlek rätt. Fanns kanske på lagret, men orkade inte riktigt ta kontakt med någon som jobbade. Man är rätt trött efter 10 timmar på sitt eget jobb. Så jag åkte hem. Bättre lycka nästa gång.

Så klädvalet inför morgondagens möte med honom kvarstår. Men som alla andra kvällar brukar det ju lösa sig. Trots att man verkligen inte har några kläder ;p

Pratas vid på msn just nu. Det är trevligt.

Har skaffat mig en ny mobil också. Eller lånat kanske är ett bättre ordval. Har den just nu iaf. En sonny ericsson. Rätt så sjysst. Dock väldigt liten, vilket iofs är bra. Men jäkligt små knappar.

lönen ska spenaderas friskt..

Ännu en dag har gått. Är det bara jag som tycker att dagarna verkligen bara flyger förbi. Jobbade kväll idag, själv för första gången. Men det gick bra. Det var att göra hela tiden. Förmodligen därför dagarna går så fort. Ångesten från igår har laggt sig något. Absolut inte helt. Har fått en ny tid på sesam nästa vecka. Ska då träffa en kurator och inför henne ange namn på personer jag varit med det senaste året. Har väll någorlunda koll på det iaf. Om 10 dagar är jag frisk. Och lovar att vara mer rädd om mig själv hedanefter.

Min första lönespec. dimpade ner i brevlådan idag. Får min lön i veckans slut iaf. Känns riktigt bra. Lönen ska jag spendera ganska friskt faktist. Hur lät det där igentligen? Ska förnya min garderob en del, har ju inte kunnat göra det på några månader. Levt fattigt på senaste. Klippa och slinga håret hade jag tänkt göra. Köpa träningskort. Måste tyvär köpa nytt busskort. 690 spänn åt skogen? Aldrig någonsin har jag behövt visa upp färdbevis när jag åkt. Men men, såklart att jag måste köpa det. Åker ju kommunalt varje dag. Jaja nog om detta..

Fick precis sms. Mobilen vibrerade till. Åhå vem får jag sms av 22,31 en onsdag. Glad blir jag minsann. Läser och kikar självklart på avsändaren först. Besvikelsen kom fort. Det var ju ingen rolig. Totalt ointressant. Orkar nog inte äns svara. Hm kanske jag väntar på något specillt? Ja kanske. Men då lär jag få vänta. Men som man brukar säga.. när man minst anar det så dyker det upp något. Visserligen så tycker  jag nog att detta va ett sådant tillfälle. Deffenitivt. Men icke..

//

ligg fan aldrig utan skydd..

Dagen började bra. Den började idag väldigt tidigt. Gick upp kvart över fem. Kom till jobbet strax innan sju då jag började. Somnade på tåget, sov nästan hela vägen in till stan. Skönt. Slutade redan vid fyra. Ganska kort dag. Hade planerat att ta en runda på stan. Kolla lite, främst se om jag hittade ett par stövlar. Skorna jag bad skomakaren fixa här om dagen skulle ju gå på en 6- 700 spänn. Endas för att byta dragkedjan. Ofta. Så ska köpa mig ett par nya är tanken.

Som sagt, dagen började bra. Slutade mindre bra.

Fick ett inte så oväntat samtal idag. Som i tidigare inlägg nämnt, var jag i förra veckan på sesam city. Och ja, gjorde det som förmodligen alla andra också gör där. Under pinsam tystnad i väntrummet bläddrar folk antingen i gammla tidningar, förmodligen hur tråkiga som helst, sitter och fipplar med mobilen eller de som bara sitter och stirrar, undviker ögonkontakt med andra stirrade människor. De gillar läget helt enkelt. Jag tillhör nog de sistnämda. Samtidigt som alla väntar på sin tur vill ingen resa sig och gå in.

Ja.. detta var jag alltså med om i förra veckan. Det samtal jag då fick i eftermiddags ledde alltså till ett återbesök. Om ni förstår. Eftersom jag befann mig i stan. Så begav jag mig direkt dit. Tar hissen upp till trean, tar en nummerlapp. Sätter mig i det hemska väntrummet. Skämms. Hämtar ut min medicin, går skammset där ifrån. Bryter ihop i hissen på väg ner. Tänker att mitt liv är förstört. Tänker på dom jag kan ha sabbat för. Tänker på killen jag börjat gilla. Tänker att jag sabbat allt där. Kommer ju inte våga se honom i ögonen igen. Ja vet inte.. kanske överdriver jag allting.. eller?

Tänker lite till och kommer iaf fram till, som så många andra gånger, att aldrig ha sex utan skydd igen.. never ever..

//

fy fan..

Jag är så trött. Borde igentligen ligga och sova nu. Kom precis fram till att jag har sovit mindre än 10 timmar på två dygn. Men här sitter man. Kom precis hem från en vän som jag åkte till efter jobbet. Mitt sällskap va kanske inte det bästa. Syftar på mig själv nu alltså. Men hon förstod mig. Torr om läpparna börjar jag bli också. Så blir det ju när kylan kommer. Får köpa mig lypsyl helt enkelt. Bra grejer.

Jobbar hela denna vecka också. Är inte ledig förän på lördag. Hoppas verkligen att jag får lön den 25:e. Eller ja den 24:e blir det ju isåfall. Fredag. Har ju inte jobbat så länge. Lite drygt tre veckor bara. Första lönen skjuts ju fram vad jag har förstått, eller vad jag är van vid rättare sagt. Men jag ska smöra in mig hos chefen lite så kanske det löser sig. Han verkar snäll. Jag är riktigt fattig nu. Har varken råd med lypsyl eller ciggaretter. Abstinens OCH torra läppar är det så jäkla bra iohp. Nej så illa är det inte..

//

härva helg.. here we go again

Lördagkväll minsann. Är sliten och trött från gårdagen. Har sovit 3 timmar natten till idag. Upp tidigt för att jobba. Jag och min vän var ute en sväng igår. Satt uppe hos henne ett tag, drack lite vin och delade på någon öl. Lyssnade på musik, kollade på idol och snackade. Gick ut och rökte i pauserna. ungefär så våra fredagar har sett ut de senaste veckorna faktist. Ja trevligt har vi iaf.

Begav oss iaf ut en sväng efter lite förkrök hemma alltså. Tog tåget två stationer. Det var riktigt mycket folk på pg igår. Förvånande såhär helgen innan löning. Men men. Folk är kul. Kul med folk helt enkelt. Drack nått glas vin vad jag minns, ev. någon öl också. Träffade bla på en gammal klasskamrat. Skoj. Trots de tre år sedan vi sågs sist, såg han minsann precis likadan ut. Men det gör man kanske själv också. Tre år är inte så lång tid ändå.

Jaja utöver den lilla klassträffen försökte en telenor säljare, sälja mobilabonemang till oss. Haha ofta man genomför en sådan sak med ett glas vin i handen. Nickar, ler och frågar vart man ska skriva på. Nja, tveksamt va. Jag tvivlar iofs på att han var så seriös med sitt säljande. Likaså han med ett glas i handen. Vet inte hur vi kom in på det riktigt men.

Anyway.. :p

Det skålades och det dracks. Klockan närmade sig ett. Lamporna tänds och man ombeds att lämna stället. Efter toalettbesök bakom containern begav vi oss till mp. Inte riktigt vad vi tänkt oss tidigare. Men så blev fallet iaf. Stod i kö en stund. Gick igenom den otroligt larviga metalldetektorn. Lämnar väskan i vanlig ordning till vakten. Går igenom. Det piper som alltid. Får en stämpel. And you are free to go.

Hittade baren. Beställde, skålade och drack. Medans vissa fick snacka med justin timberlakes look a like fick en annan nöja sig med björn. Haha man kan ju inte få allt.

På väg ut från det fantastiskt äckliga rökrummet. Möter jag någon. Here we go again. Personen jag för två veckor sedan trodde att jag var kär i på nytt. Se tidigare inlägg. Vilket jag verkligen inte är, kan och får inte vara det. Accepterar och intalar mig själv detta pga av att jag vet att han har flickvän sedan nu ungefär 3 veckor tillbaka.

Men varför gör du det så fruktansvärt svårt för mig så fort du visar dig, pratar, ja helt enkelt bara existerar framför mig. Ingen är helt felfri. Men på dig ser jag verkligen inga fel. Vad vill du mig? På riktigt.

Det bästa språket vi kan tala är klarspråk. Vilken människa på denna jord förstår inte det. Att leka med folks känslor, ge förhoppningar och såra är det värsta och deffenitivt det oförlåtliga. Nu vet jag ju inte om det är de du gör. Men vad du än gör, hur och vad du tänker. Ja, jag förstår inte.. 

//

vad är felet?

Haha jag kan ju inte må riktigt bra. Jag verkligen analyserar och tänker för mycket på allt. Har precis suttit en halvtimme, med mobilen i handen, skrivit ett mer eller mindre perfekt sms. Har verkligen beslutsångest om vare jag ska gicka iväg sms:et eller ej. Rösten i hjärnan säger skicka. Något annat i mig säger vänta. I sms:et ingår inga konstigheter alls. Tänkte bara tacka killen jag var på bio med för igår. Som en trevlig grej. Samtidigt som jag vill visa intresse så vill jag inte verka för på. Är jag dum som söker enormt med bekräftelse innan jag själv vågar ta första steget till kontakt? Tydligen. När jag läser och funderar på hur jag tänker. Speglar sig osäkerhet. Kanske det som är problemet.

Ja lydde iaf min ena hälft av hjärnan. Den bättre förmodligen. Skickade iväg mitt "tack för senast sms" tillslut. Några minuter hann gå innan mobilen vibrerade. Jag fick svar. Han tackade själv för senast och sa att det borde göras om.

Ja jag är glad iaf.

Alting gott slutet gott..


//


ruinerad hos skomakaren?

Min lediga dag är snart slut, och jag inser att det redan är läggdags inom kort.

Åkte in till stan tidigare idag. Har nu som sagt varit hos skomakaren för att få dragkedjan på ett par stövlar bytt. Borde ju inte kosta mer än en hundring förr det tänkt jag. Men så fel jag hadde. 250 spänn per stövel skulle han ha för nya dragkedjor. - Sedan ser det ut som om de behöver nya klackar också. Så en 650-700 kr får du nog räkna med. Sa han. Bitter och jävlig va han. Ryckte syövlarna ur hande på honom. Vände och gick. Lika bra att köpa nya helt enkelt.

Jaja nog om skohärvan. Efter det tog jag tillslut modet till att besöka sesam city. Se tidigare inlägg. Allt gick iaf bra. Nu börjar 10 dagars väntan på resultat.

//

skomakeri och sesam..

Idag är jag ledig.. har jobbat hela veckan fram till idag. Känns skönt. Ska jobba hela helgen, mindre skönt. Men vad gör man inte.

Ja igår  var jag på bio alltså. Träffade en trevlig kille när jag var ute i helgen. Yes på krogen. Gick på efterfest, sov tillsamans, bytte nummer. Hördes i ondags, gick ut igår.

Vi såg filmen mirrors. Skräck/thriller typ. Men den va helt okej. Spårade ut lite på slutet. Men ändå sevärd.

Han va riktigt trevlig faktist. Första intrycket blev ju tyvär på fyllan. Men antagligen bara bra då också. Eftersom vi såg igen. Men man får ju aldrig en andra chans till första intrycket. Han verkar snäll rakt igenom. Så han gav mig deffenitivt annat att tänka på. Hoppas vi hörs igen.

På min lediga dag idag har jag lite att uträtta. Ska bege mig in till stan först o främst. Ska besöka en skomakare, laga dragkedjan på ett par stövlar. Som annars är i vädigt bra skick. Så synd att slänga dom.

Nu när jag är i stan så ska jag efter skomakeriet bege mig till sesam city. Om jag vågar. Ja ni förstår kanske själva. En vinter i thailand och en sommar på gotland. Ja, you do the math. 1+1=2 ! På tiden nu va. Återkommer om hur det går.. håller tummar och tår så hårt det går :)

//


Klassikern; middag och bio ;o

hehe att bero på tidigare inlägg litegran. Så ska jag på dejt imorn. Klassikern; middag och bio :) Men ska bli skoj. En grabb jag träffade ute i helgen. Han kanske kan få mig på lite andra tankar.

Hoppas så!

//

Heldre sårad och lycklig??

Idag har dagen varit bättre än föregående dag då jag inte mådde så bra. Se tidiagre inlägg. Har jobbat mellan 10 och 19. Dagen har gått rätt snabbt, det är alltid skönt. Dettta är ju bara andra veckan jag jobbar, men tycker personligen att jag har kommit in bra i gänget. Det är kul att jobba.

Jag och min vän disskuterade följand idag; Att anledning till att man har svårt för att binda upp sig, fastna eller för att börja gilla någon. Är att man är rädd för att bli sårad. Är det verkligen så. Så om man en gång har blivit sårad kommer man då aldrig våga satsa på någon igen? Min vän har en kille på gång som hon ganska nyligen börjat träffa. Jag märker på henne att hon gillar honom. Och det verkar vara ömsesidigt. Men istället för att gå vidare börjar hon tvivla. känns som om hon letar fel på något sätt. Hon backar helt enkelt tillbaka istället för att våga satsa. För att hon är rädd att bli sårad helt enkelt. För vem vill bli det. Men man måste ju för fan våga chansa om man vill träffa någon. Om man vill bli kär. Det vill väll alla. Hitta sin livskamrat osv. Så vad sägs om; Heldre sårad och lycklig. Än orörd och olycklig. Eller? Kan man säga så.. Hm

//

sorry

Nej det blir inge mer inlägg för kvällen. Denna sida har varit uppe sedan nio ikväll. Och detta sk. inlägg publiceras nu 22.56. Trist värre. Ändring tills imorn. För nu är jag aldeles för trött. Klockan är ställd på 07.45 imorgon.  

//


Måndagar?

Måndag idag. Ny vecka. Vem gillar måndagar igenligen?

Har jobbat idag. 8-16. Ganska kort dag. Väldigt skönt. Gick upp kvart i fem i morse. Somnade på tåget hem. Eller slummrade till iaf. Man vaknar ju ständigt till när man nickar till sådär snyggt med huvudet. Nickar till, stirrar hastigt upp för att se om någon såg en. Eller när man sådär snyggt lägger huvudet i handen för att vila lite. Armbågen åker ner och cp knölen kommer i klämm och ja man ser allmänt dum ut helt eneklt. Ja vi har väll alla varit där.

Tv tablån ser riktigt fattig ut ikväll. En repris av vänner går ju iofs alltid hem. Fulla människor på en båt? Ja tredje avsnittet av färjan får man väll ta och se på. Avslutar väll kvällen med Bert. Han ska förbättra skolmaten tydligen. Matakuten. Ja ingen lång kväll här inte. Börjar 10 imorn. Men ska ändå upp i ottan känns det som.

//

Sluta gråt..

100:e inlägget minsann. Roligt värre. Har hämtat mig från helgens bravader iaf. Men mår inte speciellt bra just nu. Vet inte vad problemet är igentligen. Tänker på saker som får mig att må dåligt på något vis. Är känslig och blir tårögd för minsta lilla. Igentligen vill jag bara gråta. Men jag vet inte åt vad jag gråter. Gråter då ännu mer för att jag tror att jag blivit galen.

//

Härva helg..

Helgen är över. 30 minuter kvar till måndag. Andra veckan på jobbet börjar.

Helgen har varit hektisk. Fredagen ägnades bla åt middag med nära vänner. Mycket trevligt. Trots att vi splittrades och gjorde olika saker i slutändan. Efter god mat och dryck begav två av oss fem iaf vidare ut. Vi hade riktigt skoj tror jag va, jo men det hade vi. Ganska otippat så hamnade vi på vanilla. Första gången jag var där. Helt okej. Lite ung publik kanske. Men men. Man är ju inte så jävla gammal själv. Som alla andra kvällar så tog ju även denna slut. En sväng förbi 7eleven innan vi tog nattbussen hem. Roligaste bussresan på länge faktist. Träffade en gammal klasskompis, som vi säkert inte sett sedan vi slutade skolan. Helt underbar. Man blir glad bara man ser honom.

Ja kvällen igår började lite segt men jag tyckte vi kom igen rätt så duktigt tillslut. Vissa dricker öl vissa dricker vin. Ja att få i sig en flaska vin själv va ju inga problem. Dock lite för sött. Lättdrucket med andra ord. Ja ut begav vi oss tillslut iaf. Man kan säga att det blev en runda på hemmaplan. Inte riktigt men skit samma. Drack ännu mer vin, snackade om allt och ingenting. Livets svårigheter. Upp och nedgångar. Det är fan inte så lätt alltid.

Ju mer vin vi drack dessto sentimentalare blev vi. Haha som vanligt då. Nackdelen med att gå ut på hemmaplan är ju att man ofta stöter på och ser folk man känner. Självklart inte bara en nackdel. Men man får hålla sig i skinnet och passa sig så man inte gör bort sig. Men för stunden tänkte vi nog ändå inte så mycket på det. Vi träffade roligt folk som vi sedan umgicks med i princip hela kvällen.

Gick vidare från det ena stället till det andra. Följde med strömmen så att säga. Självklart dök det ju upp personer eller rättare sagt en person. En viss. Som man kanske va sådär lagom sugen på att träffa. Gör det inte så jävla svårt. Känns som att du gjort ditt val. Ge mig inga förhoppningar. Jag vet vad jag vill. Vi är aldeles för olika för att det skulle funka. Men samtidigt så lika så att det förmodligen skulle funka. Ja du ser. Jag blev iaf inte mycket klokare av att träffa dig igår. Tror inte att du blev det heller. Men att ringa en timme efter stängning går tydligen bra. Och hoppas på vadå igentligen. Jaja nog om detta.

Jag hade trevligt på efterfesten vi hamnade på iaf. Dock jäkligt trist att min vän träffade en riktigt elak människa. Ja man får faktist säga så. Förlåt. Otrevlig från första stund. Dock bara mot mig. Konstigt nog. Tur va väll att han va snäll mot dig. Trots hans yx historier och byggandet av ett jäkla vitrinskåp. Sedan när får man inte ha en åsikt. Ja det resterande folket på den sk. festen var trevliga och underhållande. Du va min höjdpunkt under kvällen iaf. Haha tack för rosen. Hörs vi igen är frågan.

Nu är klockan på tok för mycket för att va vaken. Speciellt om man ska upp 05,45.

//


MQ:s höstrea!!

MQ:s höstrea börjar imorgon!!

gå och sov!!

Läggdags nu. Får en liten sovmorgon imorn om man jämför med gårdagen och dagen innan. Börjar nämligen inte förän 10 imorn. Slutar dock då vid sju ist för 15,30. Men men tänk timmar, tänk lön! Min tredje dag jag jobbar. Känns bra, allt är nytt och man lär sig självklart nått nytt om stället varje dag.

Sitter själv hemma. Mamma är ute och snurrar (uffe konsert). Kommr nog hem snart. Brorsan min jobbar natt. Har rätt att få läsa några kapitell ur boken jag börjat på. Så trött är jag nog inte. Har precis börjat läsa den, iaf för ett tag sedan omtalade boken snabba cash" av Jens Lapidus. Har precis börjat men redan fastnat för den. Jäkligt tjock bara, så lär väll ta ett tag att komma igenom den. Har en samling Paulo Coelho böcker här hemma också. När jag va på semester för några veckor sedan låg jag på stranden och läste hans bok "Alkemisten" på bara några dagar. Helt underbar, blev kär där ett tag. Så ska deffenitivt ta mig igonom hans resterande böcker. Men gör ett avbrott med "snabba cash" just nu.

Ja nog om detta.

Har räknat ut att lampan ska släckas och det ska sovas senast kl 0.00. Så 38 min från nu med "snabba cash" i mina händer..

//

haha jag? Kär?

2008-09-28 beskrev jag i denna blogg hur olyckligt kär jag va. Det är jag fan inte längre. Tack för det. Kan tänkas att det slog mig igår av en andledning.

Loggade in på facebook. Det första jag fick syn på va följade nyhet. Att  - - - - is no longer listed as single. Stirrade mig blind på skärmen i säkert fem minuter. Klickade mig vidare och hamnade på hans sida. Stirrade igen. 

 - - - - is listed as in a relationship with - - - -. Klickar mig in på hennes profil. Kollar hennes bilder. Vem är detta!? Hur lyckades hon vinna hans hjärta när inte jag gjorde det. Så mycket snyggare är hon ju inte. Ja ni vet alla dumma tankar som kommer upp.

Jag är väll glad för hans skull. Eller är jag verkligen det. Förmodligen det jag säger till honom nästan gång vi springer på varandra iaf.

Ses nog på krogen som vi gjort det senaste gångerna. Ena gången hade vi det mysigt. Riktigt mysigt. Fulla och glada. Veckan därpå är facebookstatusen din ändrad. Vågat. No longer listed as single alltså. Hm hur fan hänger det ihop igentligen!?

Jaha ja. Kul. Kan inte göra mer än att glömma nu. Och känslorna bara mer eller mindre försvinner. Lika bra det som sagt.

Jag va nog aldrig kär i honom på nytt. Jag kan inte ha varit det. Kär för stunden möjligtvis. Om man nu kan vara det.

//


första dagen på jobbet!!

Idag har jag jobbat första dagen på mitt nya jobb. Började klockan åtta. Gick upp 05.53 imorse. Jobbigt och ovant. Så somnar förmodligen redan runt 22 ikväll. Skönt det iofs. Ska ju upp lika tidigt imorn också.

Men det verkar bra. Första intrycket sådär. Har ju inte fått provjobba något. Började direkt. Är provanställd nu i sex månader. Fast månadslön. Så det känns bra. Självklart lite nervöst i början men det lär väll ge med sig med tiden.

//


gammla poppcorn!!

Är så hungrig just nu att jag sitter och äter min brors poppcorn från gårdagen. Usch, jag som inte ens gillar poppcorn. Vi väntar på att min syster ska komma, då ska vi äta.

Jaha, fredag idag. Har verkligen inga planer för kvällen. Är inte den rikaste just nu heller, så jag kan inte göra så mycke iofs.

Va i stan idag. Gick runt lite. Besökte systemet, köppte två flaskor vin. Förhoppningsvis så öppnas den ena ikväll.

//


S.O.S Gute!!

Ikväll kommer sos gute på kanal 5. Haha måste verkligen kolla. I reklamtrailern har det visats bilder i från kallis i sommras. Där var man ju mer eller mindre på plats dagligen. Haha kanske ser mig själv ;p Inte så troligt kanske. Men men..

//

skrämmande!!

Idag händer verkligen ingenting. Tänkte gå upp i hyffsad tid för att tvätta. Men nej, vaknade vid tolv. Funderar på att gå ut en promenad, kan va skönt. Jag har iaf lugnat ner mig angående gårdagskvällens händelse. Haha ja. Läs tidigare inlägg!!

Blev väkt inatt av att min mobil lät. Fick första sms:et av min bror 01.00. Hade verkligen precis somnat. Han skrev att han vunnit 900 spänn på black jack. Okej. Förstod inte riktigt. Visste varken vart eller med vilka han var. Fick först som svar att han va med någon ryss som frågat efter prostituerade. Okej blev ju inte mindre orolig för det. Det visade sig att han hade kommit ifrån sina vänner då han gick ut för att leta efter en bankomat.

Vi sms:ade lite fram och tillbaka. Han befann sig i stan med några vänner. Som han nu hittat. Vad jag förstod hade dom varit på krogen och spelat black jack. Helt enkelt.

Klart man blir orolig när man får en bild då han umgås med ryssar som frågar 19:åringar om det vet var de kan hitta prostituerade. Eller!?

väntade mig det värsta!!

Det kännde riktigt obehagligt när jag klev av bussen för inte så längesen. Det va inte alls mycket folk på bussen. Kände inte direkt igen någon heller. Så jag trodde deffenitivt att jag skulle kliva av vid min hållplats själv. Men icke.

Någon annan som sitter en bit bak i bussen hinner trycka på stoppknappen före mig. Ok! Jaja man kan ju inte känna igen alla som bor i kvarteret tänkte jag.

Stiger av. Mannen som plingat går av före mig. Min väg från bussen och hem är inte alls lång. Men en mörk kväll som denna känndes lite obehaglig, speciellt med en okänd man som gick tre meter framför mig.

Jag tänkte verkligen det värsta. När som helst vänder han sig om. Jag saktar ner mina steg så avstådet mellan oss ska öka. Tar upp nycklara i handen, sätter den vassaste nyckeln mellan fingrarna och är beredd på ett överfall. Avståndet har ökat och mannen vänder sig om några gånger. Han måste ju undrat vad jag höll på med.

Väl framme till gården viker han av till porten mitt emot min. Jag låser upp, går in och andas ut. Låter ju hemskt ju. Men efter allt man hör och ser så är det inte så konstigt att man tänker och föreställer sig det värsta i dagens samhälle!!

//

löjligt dyrt!!

Va i affären idag och skulle handla lite ingredienser till maten vi skulle laga till kvällen. Lite pasta, grönsaker och dyl. Vi funderade om vi skulle köpa något annat gott till kvällen.

Närmade oss kassan och bestämde oss för att plocka en påse med lite naturgodis. Det är alltid gott. Nej jag inbillar mig verkligen inte att det är speciellt mycket nyttigare. Men gott som sagt.

Men men. Väl framme vid kassan fick vi pröjsa hela 59 spänn för det där jäkla godiset. Vad fan kan kilo priset ha legat på där undrar jag. Tänkte ju inte alls på d.. löjligt dyrt iaf. Kunde plockat dubbelt så mycke av karamellkungen för samma pris. Hm.

//


Jag fick jobbet!!

Som nämnt i tidigare inlägg har jag idag varit på arbetsintervjuv. Det gick riktigt bra. Fick jobbet. Va där för en vecka sedan på en första intervjuv. Fick komma tillbaka idag och skriva på papper. Så det verkar som om hösten börjar ordna upp sig även för mig trotts allt. Börjar redan nu på måndag. Spännande.

Hade mötet redan vi tio imorse. Klev upp närmare bestämt vid åtta. Hemma igen redan vid tolv. Har sovit lite drygt 5 timmar inatt. Inte van vid att gå upp så tidigt, speciellt inte när man varit arbetslös i närmare tre veckor, sedan jag kom hem från gotland och utlandsresan. Men det är väll lika bra att vänja sig.

Ska om en stund bege mig till en vän. Hon slutar jobbet nu vid fyra. Så ska mötas på halva vägen för att sedan gå upp till henne. Käka lite mat och förmodligen glo på idol. Ikväll sjunger tjejerna.

Det regnar och vädret suger för tillfället. Är röksugen och längtar tills klockan slår fyra då jag ändå ska gå ut, får ta paraply med mig helt enkelt.

//