Gotland!

Snart beger jag mig till Gotland. Om 25 minuter kommer taxin och hämtar mig, kör mig till tåget som tar mig till båten som tar mig till ön :) Kanon! Har förhoppningsvis packat och fått med mig allt. Har förmodligen tillgång till någon dator då jag är borta, och har då chans att skriva lite i mellan åt. Ha d.. tjing tjing


SOL SOL SOL

Ligger och steker mig på baksidan. Inoljad och deffenitivt redo för solen. Har varit duktig att tvätta nu på morgonen, upp med tuppen. Springer mellan tvättstugan och hemmet som aldrig förr. Va ute en sväng igår, så jag är lite sliten idag. Så en dag i solstolen passar mig perfekt. Somnar förhoppningsvis till en stund. Lär ju bli en shysst bränna. Eller inte. ;p

Aa visst..

Måndag idag. I lördags jobbade jag min sista dag. Känns skönt. Har varit där i två år, läge att gå vidare. Hade lite avslut igår, gick ut med några tjejer från jobbet. Möttes upp i kungsan. Vi smakade på stockholm. Åt en bit mat, drack en öl. Restauarngernas dag blir sämre med åren tycker jag. Glest med folk. Kass musik. Maten var dock okej. Kanke iofs det som är huvudsaken?! jaja. Efter någon timme i kungsträdgården gick vi vidare till F12 terrassen. Riktigt shysst. Första gången jag var där i år. Hade skoj. Blir förmodligen en sväng dit imorn också..

..runt tre begav jag mig hemåt. Vaknade vid två tiden idag. Mådde rätt bra. Träffade en vän, käkade lite mat. Pratade igenom fredagens utgång. Japp blev en sväng då också. Rätt lagom hårt. Rätt skoj.. ja rätt så skoj hade vi. Hamnade på sturec. och hk. Kanoners.

På fredag åker jag till gotland, för jobb hela sommaren. Ska bli as nice. Så denna vecka har jag mycket som jag ska hinna med. Måste in till stan imorn och inhandla det sista. Ska klippa mig på onsdag. Hinna tvätta.. börja packa. Umgås med folk som jag ej kommer att se på ett tag. Viktigt. Men som sagt så ska jag ju bara till lilla gotland. Inte världens ände direkt..

Förmodligen kommer även denna vecka att gå fort. Aldeles för fort är jag rädd.

Faaantastiskt fint väder har det varit idag. Sommaren är här, här för att stanna hoppas jag :)

Tittar på klockan.. inser att tre hela minuter av scrubs har gått. Måste bege mig till televisionen.. ajö..