Spritförgiftning?

Har fundrat lite mer på vad som kan ha hänt i lördags. Vad jag kan ha fått i mig osv. Pratade om det med en kolega på jobbet idag. Hon trodde att det rent av var spritförgiftning jag åkte på. Kroppen sa ifrån helt enkelt. Mycket tyder på det eftersom jag jag minns i stort sett det mesta från kvällen. Hade jag fått någon sorts drog i mig, vilket låter helt galet. Hade jag förmodligen inte minns så mycket. Ja inte vet jag, orkar inte spekulera så mycket i det. Kan bero på mycket. Ätit dåligt innan, kombinationen av alkoholen. Vin, öl och sprit. Ja inte vet jag.

//


Har sovit..

Idag har jag äntligen fått vara ledig. Efter en hektisk helg. Se tidigare inlägg. Mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Sov  till klockan ett idag. Tror nog att jag behövde det. Duktig som jag ändå är, har jag varit och tränat nu ikväll. Körde ett vanligt medelpass på friskis. Känns bra. Hinner förhoppningsvis med ett pass imorgon efter jobbet också. Slutar redan klockan 16, men börjar dock klockan 7. Mindre kul.

Nu ett avsnitt av the city. Sen får man väll roa sig bäst man vill med ett avsnitt av ballar av stål. Som ja, är delvis fejk. Men kom igen. Lite underhållning bara.

//

Hur fan orkar jag.. 2

Efter en otroligt seg dag på jobbet i lördags, får jag klockan 19 äntligen gå hem. Solen lyste hela dagen så det va inte mycket besökare idag inte. Vem vill gå in och äta när man kan sitta ute. Skönt för mig iaf. Bakis som jag va.

Det va inte vår mening att vi skulle gå ut i fredags igentligen. Eftersom vi visste att lördagen skulle komma och att vi då var bjudna på grillfest som vi sen tidigare hade bestämt att vi skulle gå på. Kom återigen hem till min nära vän. Duschade och bytte om. Redo för fest igen. Klockan närmar sig tio och vi beger oss. Möter på vägen upp ytterligare en vän. Kommer dit, kikar in, går ut igen och blir sittandes på alltanen. Inomhus satt de andra framför tv:n. De såg självklart på shlagern. Vi mindre shlager-fantaster gick ut igen och blev sittandes där. Det skålades och snackades rejält även denna kväll alltså. Till en början va det inte specillt kallt men efter dryga två timmar kunde vi alla erkäna att vi frös en aning. En flaska vin och ett halvt paket cigg senare började det bli dags att gå. Denna kväll till våran lokala nattklubb i centrum. Nära och bra. Innan tolv är vi på plats. Minglar runt, pratar med folk. Mycketr trevligt.

Tar senare under kvällen ett mycket dumt beslut. Ungefär 30 minuter innan stängning. Är på väg tillbaka till bordet efter att ha varit ut och rökt. Då en man med en bricka shotts kommer gående. Glad i hågen som man är tackar man ju inte nej till en gratis shott. Tar ett glas från brickan, skålar med killen bredvid. Sedan är det inte mycket mer med det igentligen. Jag går tillbaka till bordet. Sätter mig och känner mig bra. Dock jäkligt full. Lamporna tänds även denna kväll runt tre. Tar ett varv i lokalen innan vi går. Hämtar våra jackor, säger hej då och går upp till min vän där kvällen några timmar tidigare började. Jag börjar må illa, går och spyr. Springer mellan toaletten och soffan ett antal gånger. Får förhoppningsvis upp det mesta jag fått i mig. Vi går efter ett tag in och lägger oss. Jag börjar yra, får som kramp i benen och börjar hejdlöst att gråta. Min vän baddar min panna då hon känner att jag är varm. Hon försöker lugna mig. Jag får svårt att andas och börjar hyperventilera. Jag vill ringa mamma. Ringer mamma. Beställer en taxi och åker hem. Kommer inte i säng förran runt halv fem. Vaknar i panik då min chef ringer från jobbet och frågar vart jag är någonstans. Ber om ursäkt, klär på mig, sminkar till mig och springer till bussen. Illamående och jävlig. Vägrar verkligen sjukskriva mig.

När jag tänker tillbaka och ska försöka beskriva. Känns det som att jag va i dröm. Deffenitivt en mardröm. Jag va vaken i en mardröm.

Man börjar självklart fundera på vad den okände mannen igentligen serverad från sin bricka. Hm. Ja någon vanlig shott var det nog inte.


Hur fan orkar jag.. 1

Vi börjar väll från i fredags. Detta har varit min jobbhelg. Men som tidigare nämnt har det aldrig hindrat mig från att dricka dagen innan jobb. Kom hem till en nära vän i fredags efter jobbet. Hon hade lagat mat och ordnat med tilltugg till kvällen. Vi öppnade vinet. Åt och drack gott. Framåt elva tiden kom två andra vänner över. Ljudnivån höjdes, det skålades för den "underbara kvällen". Trevligt hade vi. Vi begav oss sedan ut. Tog tåget två stationer. Till en av förorternas berömda nattklubbar. Skämt å sido. Möttes av mycket folk. Vissa vi kände andra inte. Glada och fulla va vi och blev vi. Att prata engelska på fyllan har blivit lite av min grej. Träffar iaf en engelsk kille. Börjar snacka. Pratet flyter på. Går och röker mellan varven. Börjar hångla. Han va inte specillt snygg. Inte min stil alls. Men men. Det är något med språket. Hm. Han försvinner rätt tidigt under kvällen. Så äventyret fortsätter. Klockan slår tillslut tre, lamporna tänds. Alla tågar mot garderoben. Samma kaos varje gång. Ut kommer vi och på fterfest hamnar vi. Min vän har fått napp. Och vi blir övertalade att komma på efterfest. Jag är inte där så länge. Sätts i en taxi och får åka hem. Med tre timmars sömn vaknar jag på lördag morgon och åker till jobbet. Mådde sådär va.

//

Statusuppdatering på fb

Haha Facebook är ju för jäkla kul. Allas statusuppdateringar. Man har ju stenkoll på vad över 200 pers gör om dagarna och vad som i minsta detalj händer i deras liv. Helt otroligt. Men jag tycker det är kul. Förutom alla jävlar som skriver hur mycket de älskar sin partner. Kom igen. Vem vill du övertyga. Bitter? Jag? Nja, lite lagom kanske.

Men hur glad blir man inte när någon kommenterar ens status med en "tummen upp"? Sånt litet knapptryck, så mycket glädje. Snacka om att bli glad för lite. Fast så mycket tanke bakom ett "tummen upp" klick är det nog inte. Någon som gillar din status men inte orkar skriva något. Så tänker jag; Äh här har du en tumme.


Min FB tatus idag "Snart helg.. jobbar dock"

Tönt lag

Sitter här och försöker ladda ner musik. Omöjligt eller? Tönt lag. Vill ju ha ny musik till mobilen.

Hur dumt låter inte det..

Det blev inget besök i stan idag. Skulle ha träffat en vän. Men hon ställde in. Skulle höras i nästa vecka och ta det då istället. Sitter nästan och halvsover i soffan så mig gjorde det inte så mycke. Även om det hade varit trevligt att setts. Åker upp till centrum ist, träffar en kompis där, går ut och äter något. Det blir lika trevligt det. Och betydligt närmre hem.

Jobb imorn och hela helgen. Därav min ledighet idag. Kort dag imorn iaf, 8-16. Hinner träna efter det. Känns bra. Får se vad som hittas på efter det. Fredag kväll är ju ändå fredag kväll om man så säger. En lördag med jobb har inte tidigare hindrat mig från att gå ut en fredag direkt. Man är ju så dum igentligen. Dagen efter man har festat vet man ju hur man kommer att må. Illa. Riktigt illa om det vill sig. Jag undrar helt enkelt vad jag kommer att missa om jag stannar hemma en fredag eller en lördagkväll. Hur dumt låter inte det? Dumt.

Frågan om bekräftelsebehov kanske kommer upp här igen. Hm.

Ledigt..

Har en ledig dag framför mig. Har redan hunnit med en rask promenad. Mitt nya hälsosama liv fram till sommaren iaf har precis börjat. 20-30 min promenad varjde dag, helst innan frukost. Träning på friskis minst 2 ggr i veckan. Bra plan. Nyttig kost på det är ju också en plan. Deffenitivt Inget småätande.

Nog om detta. Har ganska nyligen fått upp ögonen för John Mayer. Riktigt bra. "Your body is a wonderland" är en hit. Likaså "Free fallin".

Ska ev in till stan lite senare. Ta en fika med en vän jag inte träffat på länge. Får se om det äntligen blir av idag då. Annars händer det nog inte så mycket idag. Men känner mig otroligt stolt över min powerwalk imorse.

Efter ett inlägg som detta; Inloggning på Facebook. Kollar mailen. Mest reklam och en del lägenhetsförslag. Öppnar upp Aftonbladet.se för att fördriva tiden en aning. Läser några av tusenapors bloggar.

Funderar lite till. Publicerar och loggar ut.


Här igen..

Tar återigen upp mitt bloggande efter några månaders uppehåll. Mottivationen verkar ha kommit åter. Läste igenom mina senaste inlägg. Mest massa kärlekstrassel. Och stress i julhandeln. Ja det va somsagt ett tag sedan jag skrev. Jag älskar ju att skriva. Jag ska skriva en bok en dag. Tanken slog mig just, men det ska jag fan göra. Använder ordet fan alldels för ofta. Tyvär. Värdsligt kanske. En del av kärlekstrasslet från i julas har till viss del lagt sig. Men folk ältar och folk vägrar förstå. Vissa har svårt att gå vidare helt enkelt. Mamma säger att jag är för snäll. Att jag vill vara alla till lags. Att jag säger ja heldre än nej. Visst är det så. Vita lögner är något som kommer i min väg dagligen.

Bekräftelsebehov? Ett intressant ord..