Long time no see

Fan.. längesen man skrev här.. senast jag skrev summerade jag år 2006.. hm ja! År 2007 tycker jag har börjat riktigt bra! Mår bra och känner mig glad!

Lyssnar på James morrison.. Han är mysig! Bra låtar!

Idag har jag varit i stan med mamma! Vi skulle kolla upp var läkarhuset på odenplan låg.. nu vet vi. Ska dit på måndag nämligen! Hm ojoj! Sen gick vi från odenplan, längs sveavägen in till stan. Stannade på jensens biffhouse (lr vad d heter) och käkade lunch. Riktigt gott.

Är ledig denna helg +måndag och tisdag! Lång helg! Skönt! På jobbet förövrigt går d bra.. Hade "utvecklingssamtal" med chefen i torsdags. Gick bra d också. Dom ska skära ner på personal nämligen, men jag behövde inte oroa mig! Skönt att höra.

Känns som om jag lämnat mycke av d som hände år 2006 bakom mig. Gått vidare från allt. Börjat på nytt lixom. Funderar över framtiden också. Vill börja plugga. Vet ej vad lr vart bara. Svårt. Allt är fan svårt.. finns inget lätt här i världen känns det som. Bitter? Jag? Nej då. :)

Träffat nån som jag inte vet om jag vågar träffa igen har jag också gjort. Va på fest hos en gammal jobbarkompis förra helgen. Oj.. d blev mycke.. full som en kastrull va jag. Läskigast är ju när man inte riktigt minns allt. Men d händer som tur är inte så ofta. Iaf så träffade jag en kompis kompis till min kompis. Långt band där. Men så va d iaf. Han vill ses.. jag vill nog också ses. Man behöver ju inte göra så stor sak av det. Folk frågar vad jag har att förlora. Och det är ju sant. Go for it!

Rädd att bli sårad igen? Ja kanske är det så. Hm.. Ja vi får se. Men man lever ju bara en gång. Eller?

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. nåra vill ut.. blir kanske så för min del också. Trist att sitta hemma två dagar i rad. Va hemma med mamma igår.. trött efter att ha jobbat hela dagen. Kollade på så ska det låta.. haha! Carolina auf ugglas, lr vad hon heter.. herregud alltså.. Och idol-Ola.. ja herregud.. vet inte vad man ska säga. Men han settman är rolig iaf. Bättre än harrison.. haha låter som om jag sitter bänkad varje fredag.. men nej då. ;) Yeah yeah nu lyssnar jag på nelly furtados nya låt.. den är rätt bra.. gillar visslingen i slutet.

Jaja.. time to leave.. tjing hej.