Många frågor söker svar..

Damien Rice - The blower´s daughter. En riktig topp låt.

Många frågor söker svar här i livet. Till många frågor är det svårt att finna några svar. Har ganska nyligen börjat på ett nytt jobb som jag trivs ganska bra på. Jag får ofta frågan om det är detta jag vill syssla med framöver. Mitt svar är alltid nej. Nej det vill jag inte. Jag vill syssla med något annat i framtiden. Men vet inte exakt vad. Just nu lever jag i nuet. Är det farligt att leva i nuet? Eller är det i nuet man ska leva? Jag vet varken hur eller vart jag vill leva. Att jag vet att jag vill leva är väll det bästa. För det vill jag. Det låter ganska hårt.

Varför träffar man alltid fel personer? Jag tror att han är fel iaf. Hur kan en människa verka så perfekt, vara så perfekt, när man vet, eller iaf tror sig veta att han inte är bra för en. Det kan vara någonting jag bara fått för mig. Förmodligen. Jag intalar mig av någon dum anledning att han inte är bra. Frågar folk varför. Har jag inget svar. En sann känsla bara. Svårt är det, för jag tycker om personen så otroligt mycket. Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Om det är meningen att vi ska vara tillsamans då kommer det förmodligen att bli så. Ödet?

Jaja. Nog om detta. Men som sagt många frågor söker svar. 

Idag har jag inte gjort mycket alls. Är ledig från jobbet iaf. Bara det är ju skönt. Tog en rask promenad imorse, var tvungen att rensa tankarna lite. Kom hem och lagade lunch. Är nu mätt och belåten. Ska iväg om en timme ungefär. Ta en fika med en kompis och förhoppningsvis träna efter det. 

Helgen har förövrigt varit bra. Jobbade hela lördagen. Likaså fedagen. Så kvällen då blev lugn. I Lördags kväll hade jag väldgt trevligt. Träffade kompisar jag inte träffar så ofta. Blev en liten utgång på hemmaplan. Alltid lika kul. Denna kväll träffade jag även han som jag skrev om där uppe. Ett kärt återseende. Det var kul att se honom. Som vanligt lika vacker. Slutade trevligt hemma hos mig iaf. Antingen va det helt rätt eller verkligen helt fel. Ja jag vet då inte. Svårare människa får man leta efter det. Men vad vet jag.. det kanske är jag som är svår?

Plain White T´s - Hey there Delilah. Fin låt.

Säg till om ni finner några svar på dessa svåra frågor. Jag vet att jag säger till iaf..