Trött och fundersam..

Jag ligge efter med sovandet ett dygn typ! Jobbigt! Ska snart gå och sova.. trots tidiga 20:24!

I förrgår hade vi personaldag/fest med jobbet.. därav min trötthet och alldeles för lite sömn! Vi spenderade dagen i skärgården.. så långt ut man kan komma tydligen! Jättefint.. synd bara att solen inte lös! Men men.. trevligt hade vi.. sköt lerduvor och kastade pil! hm.. men jo d va kul men träffade varken några duvor eller pilen på tavlan! :)

Badade i havet gjorde vi också.. kallt? usch ja, men dessto skönare att springa upp till den uppvärmda vedtunnan som väntade.. en kall öl.. mm!  Mycke mat och dryck blev vi bjudna på! När vi anlänt in till stan igen.. efter en bits båttur och bussresa va d flesta taggade på utgång.. även jag! så blev d.. föfest på grevgatan och sen vidare ner mot stureplan.. vi hamnade på utecompagniet och labbet! helt okej för en måndag!

Natten spenderade jag sedan på ett trevligt ställe med ännu trevligare sällskap! te och panpizza är aldrig fel! Roligt hade vi.. efter aboslut inga timmars sömn skulle jag upp och jobba.. började 10.. skönt d iaf! Jag tycker vi borde höras.. vem ska ta första steget? Du.. hoppas jag! Jag ger det några dagar! :p

Igår va jag på typ sämsta humöret.. skit trött.. halvbakis.. irriterad på folk.. folk som snackar skit helt enkelt.. synd om sånna människor.. så vi får se hur d blir på jobbet imorn.. alla är tillbaka! Men det va flera på jobbet som förstod mig igår.. dom tyckte nog lite synd om mig.. en kram va nog allt jag behövde! Tack challe!

Jaja vad händer igentligen.. somvanligt så är tankarna för många.. vat varken ut eller in.. Tänker inte på han så ofta längre.. kanske är bra.. men kan inte säga att jag inte saknar honom..

Det måste komma en ersättare helt enkelt.. tanken slog mig precis.. den igentligen självklara tanken.. såklart.. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. men vi är över.. du och jag finns ej mer! En ersättare av den bra sorten borde ta hans plats.. mitt hjärta är inte fullt än.. mycke finns där.. men den största platsen finns för den som förtjänar den.. Någon som är bra på kärlek! Trodde ett tag att den platsen var tagen.. men så fel.. så fel jag hade! Kanske vi sågs i måndags.. fan hör av dig.. du tog väll mitt nummer av en anledning! Eller?

Orkar ej tänka mer nu..

Tjejmiddag

Såå trött jag är.. min kropp är hell slut! Sov bara två timmar i natt! ojoj vad jag har haft för mig saker på sistonde.. typ tre dagar sen jag satt här! Men nu så.. spelar lite trevlig kent musik till mitt skrivande! Idag har jag jobbat iaf.. roligt men seg har jag varit.. va ute en sväng igår..

Blev bjuden på tjejmiddag tidigare i veckan som va igår.. riktigt riktigt trevligt.. träffar inte dom så ofta.. ett gäng gammla klasskompisar.. underbara är dom! Jobbade igår också.. slutade fem.. middagen började sex.. stressigt som fan.. men jag hann.. fick skjuts till tunnelbanan sen sprang jag till tåget.. tack.. hatar att missa tåg och bussar precis!

Iaf väl framme så började kvällen med ett glas jordgubbsvin som välkommsdrink! Har ej drukigt d förrut.. smakade bra! Sen käka vi tacos och åt glass.. haha gott va d! Hade fått min dricka utköppt från bolaget för några dagar sen.. bra med kompisar som fyllt tjugo! Hade en vinare och två 7,0:or! Det räckte! Lekte någon konstig lek också.. haha d gör vi alltid.. "jag har aldrig" -leken har vi kört för många gånger.. alla vet allt om alla redan! Vi spelade nått hemmagjort spel.. en snurraflaskan variant.. de va riktigt roligt! :) Efter några glas vin och annat var man på g! en liten utgång blev d.. på hemmaplan för min del.. skönt..nära hem!

Mötte mitt ex ex:s kompis på stationen.. intressant möte.. trodde knappt vi hälasde på varandra.. men tydligen.. han va full och jag va nog också d.. hehe men d va kul.. han är trevlig! Ska vi hälsa på varandra i nyktert tillstånd också lr? hm! Jag tycker! Det är roligt att man träffar mycke folk man känner när man går ut på hemmaplan!

En viss han va där igår också.. lr rättare sagt.. två han va där! invecklat! Mycke trevligt iaf! Ser varken någon av dom så ofta.. så d va kul..å väldigt söta är dom båda! svårt!

Kom hem vid fyra i morse ungefär.. tog nattbussen hem.. vaknade av att mamma väckte mig vid kvart över sex! oj vad man mådde.. hann inte ducha heller! tvätta och fixa sig lite.. och iväg va man! Och trött är man nu!!!

Imorn är d personaldag kom jag på.. börjar tolv.. skönt! Har ingen aning om vad vi ska göra.. åka båt vet jag iaf.. typ skärgården nånstans! Hoppas d blir kul och att vi inte gör något trist och obekvämt! Den som lever får se.. :) Måste packa lite.. badkläder och varma kläder?

Shitt jag hade ju massa saker jag ville skriva.. kommer inte på! Måste komma på nån sjyst rubrik já

Nej fan jag måste sova.. somnar här snart.. å mamm har bäddat rent.. söt! Älskar min mamma.. gonatt!


Tillbaka på ruta 1

Let it burn! Lussnar på usher.. längesen man gjorde d! Har vart ledig idag.. riktigt skönt.. kom precis hem från att ha tagit en fika med en kompis.. kul att träffas.. får dagen att gå också.. skönt.. men samtidigt drygt att tiden går så fort när man är ledig! men men.. vi snackade på en hel del.. känns som om vi är på samma nivå i livet.. båda har på sistonde gått igenom samma saker..

Det känns som om man är tillbaka på ruta ett igen! Känns som man lever i ett jävla spel.. någpn som bara leker med en.. Vem bestämer om jag ska träffa någon.. vem bestämmer att det ska ta slut.. när tar d slut? När tar allt slut? Finns inte en människa i världen som kan svara på de.. Sorligt låter de..

Vill inte att det ska ta slut.. Känns som livet inte ens börjat.. för ett år sen trodde jag d.. hade ett bra förhållande ett sjyst fast jobb.. underbara vänner.. Underbara väner har jag fortfarande och samma sjysta jobb har jag kvar.. Men vill ha någon att dela allt med.. saknar närhet! Närhet från någon som lyssnar. någon som bryr sig.. att bara ha någon att krama när mörkret och kylan kommer..

Jag måste släppa taget.. Inse att han redan har släppt taget.. Förstå.. Det är på tiden att förstå att det aldrig kommer bli vi igen.. Bara jag inser de så skulle nog allt gå myck bättre! Vart fan ska man träffa någon.. Inte så att jag dessperat letar men man undrar ju.. Jag kanske redan har träffat mannen i mitt liv.. bara att vi inte vet om d!

Tänker på honom dagligen.. vill men ändå inte! Galet kär har man varit och galet sårad har man blivit!

Frågorna är svåra.. tankarna är många! Tankarna är svåra och frågorna är många!

Tillbaka på ruta ett är man..

Jävla tårar..

Jävla tårar..

Liz Phair - Why can´t I

Why can't I breathe whenever I think about you?
Why can't I speak whenever I talk about you?
It's inevitable, it's a fact that we're gonna get down to it
So tell me
Why can't I breathe whenever I think about you?



Du fick mig att må så bra! Att verkligen lysa varje dag! Finaste människa jag mött! Fan ta dig! Hoppas du behandlar din nästa bättre! Använd inte ordet älska i en mening om du inte menar det från hjärtat!

Skitsnack.. full av skit är du!!! Feg är du också!!!

Saknar dig ändå.. tänker på dig varje dag! Jag är fan bra konstig!  Jävla tårara..

Idol och tisdagmorgon?

Funderar.. funderar gör jag mycke! oj..ja! kom hem för nån timme sen.. hann se snabbreprisen på idol.. gick ingen buss från stationen.. så jag skyndade mig hem.. jobbigt.. gick skit fort! Idol va väll sådär.. alla va halvbra.. jobbigt att vänta till halv elva för resultatet.. men men!

Har tränat idag också.. riktigt kul.. budy pump 60 min.. jobbigt som bara den men! Är helt slapp i både armar och ben! Har jobbat som vanligt idag.. har gått bra.. jobba är kul.. när man trivs.. Jag trivs! Riktigt roligt gäng man jobbar me! Jobbade sent igår.. och började tidigt idag.. så jag har ej sovit så mycke.. trött är jag! men men.. jobbade på en modevisning igår.. riktigt kul.. och god mat gjorde vi! Kul med mode!

Just d.. tisdag morgon.. som jag varit så nervös över.. lr nervös kanske är fel ord.. spänd kanske.. skit samma! Ibland känner man på sig saker som ska hända.. Trodde verkligen att jag skulle möta honom även denna morgon då jag börjar sju! Men icke! Kanske lika bra! Vill nog inte! Fast jo! Fan vad en männsika kan betyda mycke.. att en männsika kan påverka en annan så jävla mycke! Shitt..

Ledig imorn.. ska sova tills jag vaknar.. :)

Nu lite musik.. Mitt huvud är fullt av tankar.. vet ej vart jag ska ta vägen..


Lättare sagt än gjort

Lättare sagt än gjort! Ja det är de mycke som är!

mm.. lyssnar på akon - showout... rätt bra! en kompis va här nyss.. tog en promenad och gick sen hem till mig.. trevligt! kollad på lite mingelbilder från helgens alla utställen! kände igen en del.. rätt kul! va själv inte me på bild denna gång! kul att synas med namn och bild ibland! ibland!

Snart avgörs röstningen också.. tror nog moderaterna tar hem d!

Imorn är d jobb igen.. börjar elva.. skönt.. fast slutar nog ganska sent då.. mindre skönt! men men nån gång ibland går d bra! måste välja kläder till morgondagen också.. gör jag varje kväll.. annars skulle jag få panik varje morgon.. jobbigt d där! :p

Tänker på tisdag morgon hela tiden.. kommer jag springa på honom i morgonrusningen igen? Vet inte om jag vill d.. självklart vill jag se honom.. men vet ej om jag vill att han ska se mig! hm.. palla ta en omväg för hans skull? nej! fast jag gjorde d i fredags! jaja! fortfarande kär? ja vet inte.. kanske inte är d ändå.. släpp taget och gå viadre kvinna.. lättare sagt än gjort!  Det jobbiga är att jag alltid (nästan iaf) jämför alla jag träffar med honom.. när låten nothing compares to you spelas är d inte långt till tårarna.. mycke stämmer in där! Det är verkligen så.. Nothing compares to you!! ska skriva ett eget inlägg om de där nån annan gång! Finns mycke som är värt att nämna! Ska få me allt.. så kanske man kan få en upfattning om hur man igentligen känner.. blir inte klok på mig själv ibland! jaja somsagt.. ett eget inlägg nån annan gång!

Men när dagen kommer då du inte finns i mina tankar.. så säger jag till.. Men en speciell plats i mitt hjärta kommer du alltid att ha!

Från akon till christinas ain´t no other man.. gillar den! Nu lite coldplay.. :) jahapp.. ingen träning idag alltså.. lathet! tar d på tisdag istället ;P

Tänkte kolla på filmen på kanal 6 vid 22.. verkade trevlig! Snart ju.. nu 21:47! måste fixa lite innan så tja!

Musik till sidan?!

Nån som vet hur man får musik till sida? Vill ha!

Röstat!

Sådär då! Röstat har man gjort! Gick ju bra.. första gången.. visste inte riktigt hur man gjorde.. bortgjord? Ja! haha! Råkade vika min tre valblanketter.. ojoj.. fick man inte.. Så fick ställa mig sist i kön och göra om! :)

Efter att jag röstat tänkte jag åka och träna.. tog bussen till stationen.. hoppa på tåget och iväg va man! Men! Ångrade mig på vägen.. Fick sms av en kompis.. "vill du ses och ta en fika?" Träna? -jobbigt, men kul och skönt efteråt! Fika och snacka skit med bästa kompisen? Avkopplande söndagsnöje! Japp fika bli d! Vi snackade på ordentligt.. Summerade fredagens utgång.. vad hände igentligen? Jo lite minnesluckor hade man allt! Men men! Kom på att jag bytte nummer med en kille också.. trevligt! Har bestämt mig för att skicka iväg ett sms lite senare! Varför inte lixom.. vad har jag att förlora? Ingenting!

Shitt va mycke bra musik d finns.. hittade precis nån gammal låt.. Liz Phair - Why can´t I! Ja riktigt bra faktist! James Blunt - butterly är mysig också! Mandy more - cry! Jason Marz - I´m yours! Maria mena - just hold me!

Nej nu ska jag hjälpa mamma me maten.. dressing till saladen o sånt.. sallad utan dressing går bort! :) I´ll be back..

Hemmakväll

Det blev en kväll hemma med mamma iaf! rätt skönt! haha har kollat på folktoppen och parlamentets valspäck (eller vad dom kallade d).. druckit te och käkat mackor.. på en lördag? Ja! trevligt va d!

Imorn ska man rösta också.. första gången för mig! kul.. nja! har fortfarande nästan inte bestämt vad jag ska rösta.. svårt.. är så sjukt dåligt instatt! men jag lutar nog mer åt ena hållet än d andra iaf! bra där!

En kompis fyller år idag också.. vi är inte lika tajta som vi en gång varit.. hon har förändrats så otroligt mycke på så kort tid! inte till det bättre! det är synd! har svårt att trivas i hennes sällskap! men men inget säger ju att vi måste umgås! helt okej för mig!  hon tror sig vara bättre än alla andra.. väldigt självsäker.. dominant.. dryg! vad elak jag låter.. men det finns ändå något inom henne (d måste d göra) som får mig att fortfarande vilja va vän med henne.. för d vill jag! tror jag! vadå osäker! jaja drop it!! Grattis iaf!

Snart är d min tur att fylla år.. yeah.. 20 år! inte litet! vuxen blir man och bolaget får man gå på! :) räknar dagarna..

Snart måste jag sova.. är trött.. kommer nog somna direkt! hoppas! ligger man vaken så börjar man bara tänka en massa.. tror inte det är bra att tänka för mycke på saker! börja annalysera och hålla på.. jag annalyserar om allt.. allt verkligen.. tänk om.. ska jag.. vill jag.. vad sa han egentligen! hjärnan sprängs! shitt! 

Blev inge prison break ikväll.. kan ju kolla nu iofs.. en timme.. nej kommer somna.. ingen text heller så man måste konsentrera sig! Jag iaf! :)  

Nu.. Lysnna på lite mer musik.. Gå och lägga mig!
Imorn.. Vakna.. Frukost.. Gå och rösta.. Åka och träna

Japp d blir bra! :)



Kör bara!

Oj! Första inlägget.. Trött.. Sliten.. lite halv bakis.. usch.. mår snart bättre! Va ute och gjorde stan igår.. började rätt lungt.. tog ett glas vin.. snackade.. tittade på folk! Underbara vänner har man! Efter två glas vin gick vi vidare, besökte ställe efter ställe.. gick fort och smidigt att komma in överallt.. skönt! Fick höra favoritlåten ett antal gånger under kvällen.. lätt att man tröttnar.. men bra är den! :) runt fem, när sista låten spelades.. lamporna tändes.. shitt va man såg ut.. de va dags att gå.. ville bara ut! klockan va somsagt runt fem.. vi funderade på att dela på en taxi hem.. tåget gick imom 30 minuter.. hm taxi eller tåg? 700 spänn eller gratis? gratis såklart?! tog närmsta taxin.. åkte till centralen.. tog tåget hem! inga förseningar sådär sent (lr tidigt?) iaf! senaste veckan jag har åkt till och från jobbet har d vart förseningar me tågen.. allt från växelfel till trasiga vagnar som måste tas ur trafik.. sjukt störande!! men iaf.. åter till gårdagen! :) hem till min säng kom jag tillslut.. skönt! bangade på efterfest gjorde vi igår också.. ovanligt?! ja! det är skillnad på efterfest och efterfest.. igår va d efterfest! seeegt! därför banga vi! känndes helt rätt när jag vinglade in genom dörren runt sex imorse.. av med allt.. dricka ett glas vatten.. ner i sängen under duntäcket.. mm underbart! några timmar senare vaknar jag upp av att mobilen vibrerar i väskan! väskan står i hallen! illa! orka gå upp? nej nej nej! somna om.. sov sov sov! vaknar sedan lagom till lunch.. mammas mat.. bästa! käkar och drickar massa vatten.. tar en ibumetin.. (lr va den heter.. nån alvedon likande sak) mår rätt bra nu!

igår hade jag tanken att jag skulle träna idag.. kände mig duktigt när jag tänkte tanken! men träna? nu? idag? bakis! ingen träning.. sorry! tränade i torsdags.. körde spinning i 60 minuter! jobbigt som fan..  höll på att sluta efter halva tiden.. höll på!! men riktigt kul.. och bra musik va d! känndes väldigt bra eftråt! planerar att träna nånting imorn.. på tisdag och antingen onsdag eller torsdag! måste komma igång me d där! :) oj nu blev d mål.. 1-0 till djurgården.. yes! brorsan kollar på fotboll.. går inte att undgå när d blir mål.. trots att jag sitter med hörlurar och lyssnar på underbar musik!

Idag är d depparlåtar som lyssnas på.. känns som en sådan dag! lite deppig är man allt! har varit snurrigt den senaste tiden på.. på.. ja på d flesta fronter! men har en underbar vän att tacka som alltid finns vid min sida.. älskar dig mest gumman! 

har min msn status på offline förövrigt.. orkar inte prata med folk.. ser bara vilka som loggar in! jag väntar nog lite också.. vill ju att han ska logga in! häromdagen sprang vi på varandra.. mitt i morgonrusningen.. såg honom dagen innan också.. så jag hade på känn att han skulle komma med samma tåg idag.. hade så rätt! :) vi sa hej.. jag fick en kram.. blev nervös..sjukt jobbigt att se dig i ögonen.. världens vackraste leende har du iaf! usch.. blir tårögd nu.. saknar dig så! borde inte göra d kanske.. eller? jo.. såklart jag saknar dom bra sakerna! inte att du behandlade mig som skit mot slutet.. gick bakom ryggen.. dålde saker och ljög!  Du är allt jag trodde att du inte va!! stämmer ganska bra! tiden läker alla sår sägs d ju också.. jag börjar verkligen tvivla!! usch jobbigt!!

Ska nog ladda hem nått avsnitt av nån bra serie.. hm har ju inte sett d senaste avsnittet av prison break än.. får nog bli d! längtar till dom nya avsnitten av The O.C också.. kommer i november.. orka vänta! är så illa tvungen! senaste säsongen slutade rätt skummt.. är sjukt nyfiken på vad som kommer hända!! nya One tree hill kommer i slutet av september.. längtar.. chad michael murray.. oj.. han är fin!

Funderar på vad jag ska göra ikväll.. antingen va hemma.. ta d lungt.. kolla på tv och umgås med mamma! aldrig fel! Gå ut kanske.. dansa gärnet! galet kul! film kväll me polare? nja.. nej! jaja d löser sig nog!

jahapp tror jag börjar bli klar här.. mycke snurrar i mitt huvud, men får inte ner en tanke till här! bye!