Hjärtat säger en sak, hjärnan något annat..

Heldre vänner än ingenting alls eller?

Som respons på min icke kärleksförklaring till dig i lördgas, fick jag som ett slag i ansiktet att jag måste lära mig att säga nej. Det är fan inte så jävla enkelt. Har tyckt att jag gett dig tydliga signaler om att  jag inte tycker om dig mer än som en vän. Men du vägrar verkligen att ge dig. Tror du på fullaste allvar att mina känslor ska förändras över en natt.

Det som jag var rädd för skulle hända verkar ha hänt. Från vardaglig kontakt till två dagars tystnad verkar du ha valt att ta avstånd. Behåller dig mer än gärna som en vän än att börja inleda något som jag vet inte kommer att funka.

Vet inte om det är hjärtat som styr över hjärnan eller hjärnan som styr över hjärtat. Men i detta fall verkar hjärtat säga en sak och hjärnan något helt annat.

Vill inte förlora dig som en vän. Men det är upp till dig nu. Inte så att jorden går under om du skulle vända ryggen till. Men det vore trist rent ut sagt. Trots tidigare motgångar i livet så tycks jag alltid kunna gå vidare på något jäkla sätt. 

Ja vi får se vad som händer.. 

//

Vad bygger på vad?

Är det fel att gång på gång hitta på ursäkter till att man inte vill träffa någon?
 
Hur svag är man om man inte rakryggad kan se någon annan i ögonen och säga att det är över.

Vi. Du och jag. Kommer inte ske.

I förrgår sa jag att jag var tvungen att jobba över. Senast idag drog jag till med att jag är sjuk, för att överhuvud taget slippa frågan om vi ska ses. Ler och säger att; ja den jäkla febern och fökylningen har drabbat mig också. Typiskt va. Not. Blir glad för stunden för att jag lyckats slingra mig ur på ett smidigt sätt även denna gång. Stundens glädje går snabbt över.

Vänder på situationen, ser det från hans perspektiv. Visserligen skulle jag fatta att jag fått nobben efter fyra- fem nej från någon. Med dagliga ursäkter från att personen i fråga inte har tid, jobbar sent eller är "sjuk". Tycker man om varandra tar man sig också tid till varandra. Ömsesidighet är kanske efter ärlighet det viktigastte i ett förhållande.

Rätta mig om jag har fel men

En trygg vänskap måste först uppstå för att man överhuvudtaget ska kunna känna sig trygg i ett förhållande. Eller?

Kärlek bygger på vänskap. Eller är det vänskap som bygger på kärlek??

//

Julhandlat..

Hemma från dagens julshopping. Är riktigt nöjd med mina inköp. Har brorsan kvar bara. Inte likt mig att vara färdig två veckor innan jul. Skönt ju. Slipper decemberlönen gå till det. Som jag förövrigt får redan den 19:e. Hur bra som helst i dessa fattiga dagar :)

Jobb och luciafest i helgen minsann. Kvarterskrogen ordnar fest. Ska bli skoj. Med 22 år i samma kvarter är det ju inte mer än nödvändigt att dyka upp. Japp, trots jobb och tidig uppgång på Söndag.

//

Förjävligt.

Fy fan. En hel vecka sedan jag skrev. Men jag skriver ju inte bara för skrivandets skull. Visst har det hänt en del sen sist men kanske inget nämnvärt direkt. Tycker bara att dagarna flyter på fortare än aldrig förr. Inne i vecka 49 är vi. Jag har just insett att året snart är slut. Herregud. Jul och nyår väntar.

Jobbet flyter på. Är inte längre en av det nya. Är inne i gänget om man så säger. Tillhör de fastanställda. Ja, vi lite bättre helt enkelt. Skämt åsido.

En kompis pappa gick bort häromdagen. För jävligt. Hon mår självklart skit. Vi bor långt ifrån varandra så jag pratade med henne på telefon idag. Svårt som utomstående att verkligen förstå hur det är. Vi grät och pratade en timme. Beklagade självklart sorgen och sa att jag finns här när som helst. Även fast jag vill, kan jag ju inte göra mycket mer än så.

Ständigt undrar man varför så hemska saker händer och drabbar så goda människor.

Ja snart är det helg också. Skönt som bara den. Ledig helg dessutom. Så något skoj får man allt se till att hitta på. Förra helgen var förövrigt mycket trevlig. Käkade en god middag ute, drack gott vin och annat till. Gick sedan vidare och drack lite mer vin här och där, innan vi tog tåget norrut igen. Vi hoppade av i jakan, gick in på mp, och festen fortsatte. Kul hade vi. Fast vi får hoppas på lite mer härvor denna helg. Det är kul ju :)

Imorn är  det jobb 7-16. Tidig öppning men skönt att sluta tidigt.

Nu är det deffenitivt scrubs, bok och läggdags.

Denna kväll tänker jag på min vän som förlorat sin pappa. Ingen som har drabbats själv av något liknande kan nog någonsin riktigt förstå. Men jag försöker och finns här iaf.

//