hemma

Hemma från en ganska så hård dag på jobbet. Mycket gäster. Trodde folk hade dåligt med pengar denna månad. Dålig månad för restaurangerna om inte annat. Men men tiden gick fort idag iaf. Är hemmma nu, funderar över kvällen. Sugen på att göra något. Festa! Jobbar dock imorn också. Igår va första fredagen på länge som jag har tagit det riktigt lugnt. Men desto mer tacksam var jag för det på jobbet idag. Det har gått så jäkla bra. Är det värt att festa idag och sabba dagen imorgon. Det återstår att se.


nytt

Nytt år. Förhoppningsvis flitigare bloggande.

Har flyttat hemifrån. Bare en sådan sak. Delar numera en trerummare med min bästa vän. Funkar en så länge utmärkt.

Är nyligen hemkommen från Thailand. Har haft tre veckors underbar semester. Vill tillbaka. Nästa vinter stannar jag längre. Berättade för jobbet i sista stund att jag skulle åka. Chefen blev inte så glad men "lät" mig åka iaf. Vilket jag får sota för nu antar jag. Jobbar nu tolv dagar i rad. Men men, lika bra det, tjäna ihop timmar, spara pengar till sommaren osv. Jag lan inte klaga.

Nytt år somsagt. Allt kan hända, jag blundar inte för något. Jag vill att saker ska hända. Börjar eller har väll aldeles för ofta känt mig på tok för bekväm.

Hm..