Hur fan orkar jag.. 2

Efter en otroligt seg dag på jobbet i lördags, får jag klockan 19 äntligen gå hem. Solen lyste hela dagen så det va inte mycket besökare idag inte. Vem vill gå in och äta när man kan sitta ute. Skönt för mig iaf. Bakis som jag va.

Det va inte vår mening att vi skulle gå ut i fredags igentligen. Eftersom vi visste att lördagen skulle komma och att vi då var bjudna på grillfest som vi sen tidigare hade bestämt att vi skulle gå på. Kom återigen hem till min nära vän. Duschade och bytte om. Redo för fest igen. Klockan närmar sig tio och vi beger oss. Möter på vägen upp ytterligare en vän. Kommer dit, kikar in, går ut igen och blir sittandes på alltanen. Inomhus satt de andra framför tv:n. De såg självklart på shlagern. Vi mindre shlager-fantaster gick ut igen och blev sittandes där. Det skålades och snackades rejält även denna kväll alltså. Till en början va det inte specillt kallt men efter dryga två timmar kunde vi alla erkäna att vi frös en aning. En flaska vin och ett halvt paket cigg senare började det bli dags att gå. Denna kväll till våran lokala nattklubb i centrum. Nära och bra. Innan tolv är vi på plats. Minglar runt, pratar med folk. Mycketr trevligt.

Tar senare under kvällen ett mycket dumt beslut. Ungefär 30 minuter innan stängning. Är på väg tillbaka till bordet efter att ha varit ut och rökt. Då en man med en bricka shotts kommer gående. Glad i hågen som man är tackar man ju inte nej till en gratis shott. Tar ett glas från brickan, skålar med killen bredvid. Sedan är det inte mycket mer med det igentligen. Jag går tillbaka till bordet. Sätter mig och känner mig bra. Dock jäkligt full. Lamporna tänds även denna kväll runt tre. Tar ett varv i lokalen innan vi går. Hämtar våra jackor, säger hej då och går upp till min vän där kvällen några timmar tidigare började. Jag börjar må illa, går och spyr. Springer mellan toaletten och soffan ett antal gånger. Får förhoppningsvis upp det mesta jag fått i mig. Vi går efter ett tag in och lägger oss. Jag börjar yra, får som kramp i benen och börjar hejdlöst att gråta. Min vän baddar min panna då hon känner att jag är varm. Hon försöker lugna mig. Jag får svårt att andas och börjar hyperventilera. Jag vill ringa mamma. Ringer mamma. Beställer en taxi och åker hem. Kommer inte i säng förran runt halv fem. Vaknar i panik då min chef ringer från jobbet och frågar vart jag är någonstans. Ber om ursäkt, klär på mig, sminkar till mig och springer till bussen. Illamående och jävlig. Vägrar verkligen sjukskriva mig.

När jag tänker tillbaka och ska försöka beskriva. Känns det som att jag va i dröm. Deffenitivt en mardröm. Jag va vaken i en mardröm.

Man börjar självklart fundera på vad den okände mannen igentligen serverad från sin bricka. Hm. Ja någon vanlig shott var det nog inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback